TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Aldo bordája csak megzúzódott, lesz McGregor-meccs

2015.06.25. 08:49 td_interim

jose_aldo-8_0_0.jpg 

A UFC vészmegoldásnak azért bekészítette Chad Mendest.

 

MMA-rajongók, fellélegezhettek: nem fújták le az év legjobban várt mérkőzését. Jose Aldo és Conor McGregor összecsap a UFC 189 főmeccsén.

Kedden éjjel jött a hír, hogy Jose Aldo edzésen a bordáját törte, és veszélybe került a találkozó – az eseményekről szerda reggel számoltunk be, azóta pedig a bunyósvilág egészével együtt kezünket tördelve vártuk a fejleményeket, de csak nem akart kiderülni semmi.

A holtidőben egészen őrült dolgok történtek: valaki a BJPenn.com-on elindított egy pletykát, hogy „épp most van az MGM Grand-ben” és azt látja, hogy „már le is szedték a UFC 189 posztereit a falakról.” Kacsa volt:

De a Bermuda-háromszöget ettől függetlenül még ledobták Las Vegasra, kigyulladt a UFC videogyártó épülete:

Minden volt itt, csak Aldo állapotát érintő hivatalos infó nem. A UFC viszont most végre megtörte a csendet: közleményükben azt írják, megérkeztek a brazil vizsgálatának eredményei, és több orvos is megerősítette, hogy a borda nem tört el, csak megzúzódott, illetve megsérült egy porc.

Ez még mindig nem túl jó, de nem igényel annyi időt a lábadozás, így nem kellett lefújni a meccset. Aldo álláspontja sem változott, azt mondja, továbbra is „feltett szándéka,” hogy kiálljon McGregor ellen.

A UFC azért B tervnek bekészítette Chad Mendest, aki még tegnap este azzal kergette őrületbe az MMA-rajongókat, hogy a feszült várakozás közepette annyit tweetelt: megérkezett Las Vegasba.

mendes.jpg

Dana White nem sokkal később folytatta az idegeinken való táncot, amikor képes volt ezt kitolni:

dana.jpg

Nate Diaz pedig tweetelt egy ilyet, majd rögtön törölte is:

natetweet.jpg 

Én bunyózom Conor McGregorral, beugrom a UFC 189-re. Mindenki más vagy sérült volt, vagy kokszolt.

Ariel Helwani az utóbbi kapcsán a tegnapi UFC Tonightban megerősítette, hogy Diaz szeretne kiállni McGregor ellen 155 fonton, ha Aldo mégsem küzdene. Szóval úgy fest, két B-terv is van.

Aldo helyzetét McGregor így kommentálta:

conor.jpg

Végül kiderült, hogy csak menstruációs fájdalmai voltak.

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr467571546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása