TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Machida – Romero meccsre csorgathatjuk a nyálunkat nyáron

2015.05.15. 19:51 td_interim

usa-today-8283127_0.jpg 

Miamiban lesz a hacacáré.

 

Dana White-ék, úgy tűnik, nem bírnak lemondani a UFC on FOX 15-re megálmodott középsúlyú kvázitornáról: júniusban összeeresztik az ott vereséget szenvedett Lyoto Machidát az onnan kidőlt Yoel Romeróval.

Szóval nincs több pihentető/felhozó meccs: Machida nem kap újabb C. B. Dollawayt, Romero pedig végre farkasszemet nézhet MMA-karrierje első igazi top ellenfelével. Kettejük találkozója lesz a The Ultimate Fighter: Brazil 4 döntőinek csúcsdísze, a helyszín: Miami.

Lyoto legutóbbi meccse különösen fájdalmasra sikerült: Luke Rockhold úgy halántékon könyökölte az első menetben, hogy agyrázkódást szenvedett, a második felvonásra úgy támolygott ki, hogy nem volt magánál, úgyhogy érkezett is a hátsó fojtás. Romerónak 2011 ősze óta nem volt komolyabb gondja a ketrecben: a Rafael Cavalcante-tól elszenvedett KO óta csak győzni lépett az oktagonba. Utolsó meccsén Tim Kennedyt csapta ki, de az már jó régen volt – a gála idejére már csaknem le fog peregni az egy, bunyó nélkül eltöltött év.

A TUF: Brazil 4 döntőit Június 27-én tartják, és ez most egy olyan gála, aminek jót tesz a változás. A helyszín mondjuk magyar szemmel ugye tökmindegy – eredetileg Sao Paulo lett volna – az viszont nem, hogy az első tervek szerint a főmeccs egy Erick Silva – Rick Story összecsapás lett volna. Na, ennél nagyságrendekkel jobban járunk az új felállással.

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr907462424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása