TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Makdessi helyettesíti Nurmagomedovot Cerrone ellen

2015.05.01. 10:03 td_interim

088_john_makdessi_vs_shane_campbell_0_0.jpg 

Legalább négy-hat hónap kihagyás vár a dagesztánira.

 

Hivatalos: Khabib Nurmagomedov kidőlt a UFC 187-ről, helyette John Makdessi lép ketrecbe Donald Cerrone ellen. Nurmagomedovot ma műtik meg Los Angelesben, várhatóan négy-hat hónap kihagyás vár rá.

Az MMAFighting elkapta Nurmagomedov amerikai klubja, az American Kickboxing Academy vezető edzőjét, Javier Mendezt, aki elárult néhány részletet a sérülésről.

 

Az edző elmondása szerint Khabib sparring közben sérült meg: épp nem volt kontakt, lépett egyet hátra, és egyszerűen kiment a térde. Ugyanúgy a jobb térdével történt a baj, mint tavaly – amely amúgy is csak 90%-osan jött rendbe a Cowboy-edzőtábor kezdetéig, ezért óvatosan terhelték, de erre nem készülhettek fel.

A UFC választása annak ellenére esett John Makdessire, hogy Josh Thomson és Jorge Masvidal is pályázott a beugrós helyre. Mindketten jóval tapasztaltabbak, és várhatóan nagyobb kihívás elé állítanák Cowboyt, de Thomson jelenleg kétmeccses vereségsorozatot tudhat maga mögött, miután tavaly Benson Henderson mellett Bobby Greentől is kikapott, Masvidal pedig vitatott módon, de ugyancsak vereséget szenvedett legutóbb Al Iaquintától.

Makdessi ezzel szemben egy elsőmenetes TKO-győzelemről van épp lejövőben, és ez – úgy tűnik – sokkal fontosabb, mint a tény, hogy a kiütött Shane Campbellnek ez volt az első UFC-s meccse.

Makdessi eddigi legnagyobb győzelmét Daron Cruickshank felett aratta, legemlékezetesebb mozdulata viszont 2011-ből való, amikor forduló ütéssel kicsapta Kyle Watsont a UFC 129 egyik ültető meccsén.

 

A UFC Nurmagomedov lesérülése előtt egy nappal tiltotta el határozatlan időre a versenyzéstől Jon Jonest. A UFC 187 felállása jelenleg a következő:

Anthony Johnson vs. Daniel Cormier
Chris Weidman (c) vs. Vitor Belfort
Donald Cerrone vs. John Makdessi
Travis Browne vs. Andrei Arlovski
Joseph Benavidez vs. John Moraga

John Dodson vs. Zach Makovsky
Dong Hyun Kim vs. Josh Burkman
Uriah Hall vs. Rafael Natal
Rose Namajunas vs. Nina Ansaroff

Mike Pyle vs. ? 
Islam Makhachev vs. Leo Kuntz
Justin Scoggins vs. Josh Sampo

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr797419134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása