TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Nurmagomedov megsérült, veszélyben a Cerrone elleni meccs

2015.04.30. 15:18 td_interim

nurmagomedovmandelsherdog.jpg 

A UFC 187 újabb csapást szenvedhet.

 

Egy nappal Jon Jones eltávolítása után újabb fővel bővülhet a UFC 187-ről hiányzók sora. Khabib Nurmagomedov megsérült.

A veretlen dagesztáni edzésen sérült le, ismét a térde ment szét. Az orvosok ma vizsgálják meg, és eldöntik, harcolhat-e.

Nurmagomedov tavaly nyár óta van kényszerpihenőn, akkor is a térde sérült meg. A UFC 187-en Donald Cerrone ellen harcolna, hogy eldöntsék, ki a könnyűsúlyú trón következő kihívója.

A sérülés hírére felizzott a twitter, Nurmagomedov egyik örök céltáblája, a volt bajnok, Anthony Pettis kárörvendve reagált:

 mbpsc11.jpg

Nate Diaz, aki mindenkibe beleköt, amikor csak lehet, most is azt a szöveget vette elő, amivel mindig a szupersérülékeny Pettist osztja, Khabib American Kickboxing Academy-s társa, Josh Thomson viszont a lehetőséget látta meg a szerencsétlen helyzetben, és a jelek szerint beugrósnak jelentkezett a meccsre.

Dana White UFC elnök nemrégiben keményen bírálta az AKÁ-t, nehézsúlyú bajnokuk, Cain Velasquez örökös sérüléseit a klub „kőkorszaki” edzésmódszerei számlájára írta. Az AKA sportolói azzal védekeztek, hogy a sérülések többségét nem edzésen, hanem meccseken szenvedik el, és klubjuk nem kőkorszaki, hanem „régi iskolás.”

 

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr717415684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása