TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Fél évre dőlt ki Nurmagomedov

2014.07.28. 09:10 td_interim

Meniscus szakadást szenvedett, és minimum hat hónapos kihagyás vár Khabib Nurmagomedovra, nyilatkozta az MMAjunkie-nak Mike Constantino, a dagesztáni harcos társmenedzsere. A UFC-ben negyedik helyre rangsorolt könnyűsúlyú harcos jobb térde sérült meg.

Reménykedtem benne, hogy nem lesz szükség műtétre, és hogy csak egy ütődés és horzsolás, de kiderült, hogy meniscus probléma, szóval csalódott vagyok, hogy ennyire súlyos. Ezzel nem szabad viccelni. Rendbe kell tenni.

nurmy.jpg

Nurmagomedovnak a közelmúltban igazi kihívás volt meccset lekötni, senki sem akart kiállni a veszélyes sambóssal. Ezért volt kellemes meglepetés Donald Cerrone múlt heti kihívása, melyet rögtön el is fogadott, és azonnal aláírta a szerződést, mely a szeptember 27-i UFC 178 gálára szólt volna. A papírmunka után rögtön lement dagesztáni edzőtermébe, ahol egyből le is sérült. Az aláírás és a meniscus szakadás között csak húsz perc telt el. Nurmagomedovot Moszkvában műtötték meg. 2015 január végéig valószínűleg nem látjuk a ketrecben.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr816543059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása