TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Cro Cop és Wanderlei is indul a Rizin nyílt súlyú tornáján!

2016.07.16. 16:54 td_axl

crocop_wanderlei.jpg

Hogy egy klasszikust idézzek: essszem, f*sszom megáll!

Furcsa volt nekem tegnap, hogy Cro Cop reptéri pokémon-vadászatot tartott. Nem, nem a pokémon gyűjtögetés volt furcsa, abba már kezdek belenyugodni, hogy egy bizonyos értelmi szint alatti humanoid ezeket a képződményeket hajszolja (Cro Cop meg ennek állít görbe tükröt), inkább az, hogy Cro Cop látszólag hosszabb útra ment. Na de hová utazhat a horvát MMA legenda a csapatával, ha két éves UFC eltiltását tölti? Netán Japánba? Netán a Rizin beharangozott sajtótájékoztatójára?

BINGÓ!

A jó öreg Mirko is ott ült a kis öltönyében, mikor többek között Sakakibara vázolta, mit is várhatunk a néhai Pride Fc utódjaként építgetett szervezet háza táján. Hát a néhai Pride Fc féle freak showt néhai Pride Fc nevekkel. Bejelentették ugyanis, hogy szeptember 15-én startol Tokióban a 16 fős nyílt súlyú tornájuk, melynek indulói között találjuk Mirko Cro Cop korábbi Pride FC nyílt súlyú bajnokot és Wanderlei Silva korábbi Pride Fc középsúlyú bajnokot is. Hogy miváán?

Igen, bakker, a két nagy öreg hátrahagyva az UFC szerződésüket ismét keletnek veszik az irányt, karrierjük záró akkordjaként pedig napjaink MMA horizontjának egyik legőrültebb versenyében vehetnek majd részt. Túl sok infó nincs még a torna további indulóiról, de nem lepődnék meg, ha Cro Cop és Wandy neve további arcokat vonzana be. Mondjuk Rampage Jackson is bőven elférne ebben a partyban, de a télen Rizin nehézsúlyú bajnokká avatott King Mo mellett akár Fedor is kiköthet itt, ha az UFC tárgyalásai ismét zátonyra futnak. Kezd összerándulni a gyomrotok, igaz?

crocop_wanderlei-rizin.jpg

Wandy és Cro Cop raktárban készült előnyös képe

Eddig úgy fest, hogy a szeptember 25-i kezdés után december 29 és december 31 lesz a torna következő két állomása, tehát Szilveszterkor ül fel a Rizin trónra a nyílt súlyú bajnok.

Némi érdekessége a dolognak, hogy Cro Cop és Wanderlei legutóbb pont a Pride Fc nyílt súlyú tornáján találkoztak 2006-ban. Wandy akkor a sérült Fedor helyett ugrott be a tornára, hogy Mirko brutálisan lemészárolja őt. Cro Cop többször nyilatkozta, hogy Silvat egy jellemtelen embernek tartja, nem szimpatizál vele, a fenti kép legyen a sportbaráti szeretet jelképe ma estére. Szóval bakker, még ha kb. 10 évvel korábban kéne ezeknek az eseményeknek történnie, akkor is némi felüdülést hoz majd ez a torna napjaink kissé monoton UFC, Bellator és egyéb szervezetek gálái között. Ésss, itt valszeg senki nem fog megbukni a cuccteszten. Mert nem is lesz....

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr338893990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása