TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Lesnar megbukott a cuccteszten, Hunt fenyegetőzik

2016.07.16. 11:20 td_axl

lesnar.jpg

Jon Jones után Brock Lesnar az UFC 200 következő sötét lovagja. 

Múlt hétvégén jött az UFC 200, a szervezet jubileumi gálája. Eredetileg a McGregor vs Diaz 2 ágyazott volna a PPV számoknak, aztán a Jones vs Cormier 2, de a biztonság kedvéért a világ pénzéért jött Brock Lesnar is az MMA nyugdíjból, hogy megmentse a bulit.

Jones az UFC 200 előestéjén bukott ki a cardból doppingvétség miatt, bőgve repült haza Texas-ba, Danaék meg ekkor sóhajtottak fel szerintem igazán, hogy milyen jó döntés is volt Lesnart reaktiválni. Mert hiába volt az UFC 200 cardban megannyi nagy név (mondjuk szar meccsekkel), Conor távollétében minden Lesnarról szólt gála előtt és után is. Már a folytatásnak is szépen megágyaztak a háttérben, vagyis a napokban pedzegették, hogy Brock nem feltétlenül csak futó látogatásra jött a ketrecbe a WWE ringjéből, könnyen lehet hogy a novemberben, a New York-i Madison Square Gardenben megrendezendő UFC 205 is rá fog épülni. Ez üzleti szempontból logikus lépés lenne az épp tulajcsere alatt álló UFC-től.

A PPV-számokat megmentő Lesnar-hősből azonban nagyon gyorsan antihős válhat, egyben kemény mélyrúgás a szervezet számára. Az USADA ugyanis tegnapi közleményében jelezte, hogy Brock Lesnar június 28-i doppingtesztje során levett mintával kapcsolatban gondok vannak. Ha emlékeztek, Lesnar késői érkező volt az UFC 200 cardba, így speciális, időkeret szempontjából toleránsabb ellenőrzéseknek vetették alá a bunyóját megelőzően. Erre sokan felhördültek, melyet az sem tudott igazán elcsitítani, hogy az UFC 200-at megelőző négy hétben az USADA hatszor is szúrópróbaszerű doppingvizsgálatnak vetette alá Lesnart, és nem találtak nála semmit. Vagyis most igen, de ez drága lesz.

A lehetséges következmények: Lesnar alighogy visszatért, két éves eltiltást kaphat a bunyótól, emellett a Mark Hunt elleni küzdelem végeredményét valószínűleg megváltoztatják. Ez lehet no contest, vagy akár vereség is Lesnar neve mellett.

No more love

Hunt kicsit kiborult. Mondhatjuk, hogy jogosan, hiszen az UFC 200 előtt többször jelezte, hogy üvölt Lesnar-ról, hogy cuccol, hogy b*sszák meg a kivételezést az ellenőrzéseikkel. Aztán a meccset követően mondta, hogy brutális ereje volt Lesnar-nak, na meg azt sem értette, hogy a tökömbe tudott bemérni Brock a nehézsúly felső határa alá bontódeszka hátával, amin Mark is könnyedén hentereghetett volna. Szóval mikor tegnap kijött az USADA közlemény, Hunt üzent, hogy elege van abból, hogy folyamatosan csalók ellen kell küzdenie (Bigfoot és Mir is lebukott a Hunt elleni meccsük után), kárpótlásul kéri Lesnar 2.5 millás UFC 200 fizujának felét, különben dobbant az UFC-től. SHIT JUST GOT REAL! 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr828893128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

d00m 2016.07.16. 12:40:59

Először is, nagy valószínűséggel ez biztos(99,9%). Ha eltiltják akkor eltiltják emiatt, utána már valószínűleg nem fog visszajönni. Ez kár, mert szerettem volna még őt látni az octagonban! Viszont azt nem értem, mennyire jó ez a szervezet, ha hatszor ellenőrizték és egy mintát többször is, de nem találtak semmit! Akkor ilyen alapon a többi versenyzőjét is folyamatosan újra fogják ellenőrizni, ugyanennyiszer amíg nem találnak valamit?????? Mert szerintem kurvára nem fogják ezt megtenni, pedig abból a 24 emberből aki az UFC 200-on szerepelt, BIZTOSAN nem csak Brock tesztje lenne pozitív 200 újraellenőrzés után, de akár az első után sem. Nem csak az doppingol aki nagy és nagyon izmos. Simán lehet Velasquezben is, vagy Nunesben, de említhetnék még sok nevet. Tehát a kicsik között is, aki vékony és nagyon szálkás meg főleg! Egy dagadt is hozhat bőven pozitív mintát, de egy vékony szálkás is. Ugyanígy nem hiszem el Huntről sem, hogy egész pályafutása alatt nem használt szteroidot. Ez ki van zárva szerintem. Szóval szerintem a doppingellenőrzés szigorúságában sem kellene különbséget tenni a sportolók között, mert úgy látom az nagyon megvan.
Biztos vagyok benne, hogy a fele pozitív mintát tudna hozni, az UFC 200 mezőnyének, vagy a felkészülési időben tudott volna, csak a meccsekre és előző hetekben már kiürült a szervezetéből, de a pozitív hatásait még hónapokig használhatja. Szóval ez az egész nekem teljesen ugyanolyan, mint amit Armstronggal csináltak. Mindenki ünnepelte fikázta, aztán mikor kiderült szarrá fikázták és megvetették, kicsinálták - persze nem sikerült igazán - a faszit. De a top 10 - nagyon nagy jó indulattal - tele volt a mezőnyben ugyanígy ott is. Érdekes módon azt nem fikázta senki, nem kezdték ecsetelni, hogy nah azokét is nézzük meg alaposabban hátha. 3000 km-es össztávon az első 10 szinte mindig 20 percen belül volt a végén. A második, harmadik percekre csak. Nem képzeljük, hogy a többiek tiszták....nah elkalandoztam, de ez itt ugyanaz. Oké Brock doppingolt kiderült, de akkor a többieket is ilyen keményen szűrjék, még ha dagadt is! Jah, hogy azt nem? Mert akkor kb, nem tudna az octagonba lépni senki? Üzletileg sokkal jobban megéri csak egyet szivatni, jah és persze ezt is csak a meccs után, amikor már anyagilag kihasználtuk és már nem számít! Ez volt a tervünk vele, visszahozzuk egy meccsre lefejjük a csávót, aztán már ki nem szarja mi lesz vele! Vannak még sokan akik pénzt hozhatnak! Undorító az egész!

d00m 2016.07.16. 17:27:42

@Glynch: Ha valóban úgy rajonganék érte, mint állítod akkor azt modnanám tiszta és soha nem koxolt, hazugság! De nem ezt írtam!
Viszont amit állítottam a többiekről az akkor is igaz, MINDEN EGYES sportágban és nem csak itt, sportolók DÖNTŐ többsége használ anabolikus szteroidokat és teljesítményfokozókat. Különben nem lehetne ezeket a teljesítményeket elérni. Szerinted McGregor, Nunes, Thiago Santos, Emelianenko vagy más sportokból Tyson, Klicsko, Lewis egészen másból Bolt, Phelps vagy a mi Cseh Lacink? Nyilvánvalóan nem! És még sem fikázzák őket sokan, pedig kellene vagy mégse? Pl nem láttam itt Jones-al kapcsolatban akkora ellenszenvet mint Lesnarral. Pedig megbukott már előtte is, úgy ahogy Anderson Silva, de én nem éreztem a cikkekben semmit feléjük, sőt! Azért mert csak 93 kg? És nem annyira izmos? Ha most doppingolt, végig doppingolhatta egész pályafutását ilyen alapon. Magyarán végig doppingolhatta a pályafutását akár így más is. A növekedési hormont pl ki sem tudják mutatni. Mindegy a lényeg, úgy látom nem jött át. Nekem nem csak ő a kedvencem, említettem már korábban. Ha eltiltják eltiltják, ez van. Lesnar sokaknak ellenszenves főleg az alkata miatt szerintem, ha az alsó három súlycsoportból lenne garantálom nem lenne ekkora felhördülés és káröröm.

papenDED 2016.07.16. 18:27:39

A nagy bugyuta bálnát kitették a naprra szikkadni, belefeccölt az élet Hunt helyett is rendesen! :)
süti beállítások módosítása