TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Itt az első promóvideó a Rousey vs. Holm elé, és annyira epikus, hogy belerokkansz

2015.10.03. 11:37 td_interim

rondapromo.jpg 

Százcsillagos ötös.

12083734_1066589436685117_507807270_n.jpg

Október eleje van, de már most beindult a hájpgépezet a UFC történetének legnagyobb gálájához, mégpedig egy olyan videóval, amihez hasonlót MMA-ában nem nagyon látni. A UFC 193 promók első fecskéje a főmeccsre, a Ronda Rousey vs. Holly Holmra hangol, és nagyobbat robban, mint egy atombomba. A videót az éjjel osztotta meg twitterén az ikonikus amerikai talk showmester Ellen DeGeneres. Nézd meg és rokkanj bele az epikusságába:

A videó nem meglepő módon 100%-ban Rondára fókuszál. Visszapörgeti az időt egészen Rousey 11 éves koráig, és megmutatja, hogyan zúgott bele a lány a judóba, jeleneteket kapunk az edzéseiről, láthatjuk, ahogy a suliban megver egy fiút, és ezért bajba kerül, eljutunk vele az Olimpiára, majd kicsit később azt mutatják, ahogy Ronda először szembesül az MMÁ-val a tévében – aztán előre ugrunk másfél hónapot, és már a ketrecben készül arra, hogy nekirontson Holly Holmnak.

Aranyos, hogy a múltbéli jeleneteknél Ronda anyját a valódi anya, Dr. AnnMaria DeMars alakítja, a tinédzser Rouseyt pedig ránézésre a húga, Julia DeMars. Az újabb interjúk szerint Ronda valóban kopogtatott is fiúkat tinédzserként, de ezt inkább a sulin kívül tette, fogadásból, az elnyert pénzt pedig frappuccinóra verte el. A szpot végén mondjuk egy kamu Herb Dean engedi egymásnak Rouseyt és Holmot, illetve Ronda önéletrajzi könyve, a My Fight / Your Fight szerint az MMÁ-val való első szembesülés sem egy edzőteremben, hanem egy bárban történt, ahol Rousey épp dolgozott, de ne legyünk telhetetlenek. Ez a videó annyira epik, mintha beszoroznánk tízzel a Bethe Correia-meccs elé forgatott összes reklámot.

A UFC 193 november 15-én érkezik Melbourneből, a 70 ezres befogadóképességű Etihad Stadionból.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr817885232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása