TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: Epikus reklámokban rongyol Ronda Rousey

2015.07.30. 13:06 td_interim

rousey_budweiser_0_0.jpg 

Pulzusod az egekben.

 

Itt a kanyarban a UFC 190, élesednek a rendezvény elé időzített rondás reklámok. Ha valaki küzdősportolóval akar terméket eladni, a legegyértelműbb út az epikusság – most is ez a helyzet. Két versenyző érkezett, egyik jobb mint a másik – mármint az egyik tényleg erősebb a másiknál, de azért az utóbbinak sem kell szégyenkeznie.

Kezdjük a második helyezettel: ez a Reebok pályaműve. Túl sok fakszni nincs benne. Ronda J. J. Watt amerikaifocistával osztja meg a játékidőt, és míg Watt futkos, meg ilyen NFL-es, ütközős dolgokat csinál, addig Rousey szétver egy bokszzsákot. Nem kreatív de nem is rossz: 

Az igazi a Budweiser brazíliai tagozatának kisfilmje. A Bud Dél-Amerikában eléggé nyomatja az MMÁ-s termék-értékesítést, az ő nevükhöz fűződik Anderson Silva legrosszabb és legjobb reklámja is. Rousey esetében most a jobbik formájukat hozták.

Ez sem paradigmaváltó megoldás, de nagyon jó. Edzős képek követik egymást, Rousey bunyós/általános sportolói közhelyeket sorol, miközben drámai zene szól. És persze, hogy működik, figyelj: 

A képsornak kimondottan erős az atmoszférája, így azzal együtt is simán az egekbe tornássza a pulzusod, hogy a benne elhangzó motiváló mondatokat már ezerszer hallottad.

Azt viszont nem tudom megbocsátani, hogy a végén még minden létező klisé ősanyját is el kellett sütni: a sosefelejcsede-honnangyütté-t. Ezen azért most már lépjünk túl. Én pl. a sarki kisboltból jöttem, kakaót vettem kiflivel. És?

• TDMG ❤️s Women • And women love TDMG. Check out our women's tanks at TDMGSTORE.COM

Posted by TDMG on Friday, July 24, 2015

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr777665472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása