TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Anderson áprilisban tér vissza Bisping ellen?

2015.09.27. 15:36 td_axl

bisping_anderson.jpg

Anderson Silva thai-sexpirulás drogos balhéja utáni a felfüggesztése januárban lejár. Ha pedig Fedor nem jön az UFC-be, kapja Bispinget. Majdnem ugyanaz, nem? 

Persze nem. Egyrészt csak adrenalin növelő volt az a pletyka, hogy az UFC megszerezte Fedort és Anderson ellen küldi egy félnehézsúlyú bunyóba. Végül a japánok 2.5 millás ajánlattal vitték az oroszt, mi meg egy csodával szegényebbek lettünk. Vagyis hát csodálkozhattunk, hogy az Anderson ellen fűvel ismét bebukó Nick Diaz 5 éves eltiltást kapott az izmozó Nevadai Atlétikai Bizottságtól, akik azóta a #freedickdiaz ördögűző szeánszok fő célpontjai. No de a Nick ellen szintén megbukó Silva csak egy évre vonult a háttérbe, visszatérésként kéne akkor neki valaki, az a valaki szerinte pedig Michael Bisping lesz. Brazíliában, áprilisban, a Werdum vs Cain II. előételeként.

Anderson itt dumál a Bisping elleni meccslehetőségről

Örülünk Vincent? Bisping biztosan. A csóri angol évek óta próbál középsúlyban címmeccset szerezni, de a TOP 5-ben valahogy minidig elmagyarázzák neki, hogy ez nem az a homokozó. Egy lábtörés és drogbotrány után végülis alternatív utakon végre megkapja Andersont. Vagyis a pletyka szerint. 

VILLÁMAKCIÓ #2 • TDMG SNAPBACKA villámakció második áldozata a TDMG Snapback. Már csak pár darab maradt, most ezt is kedvezményesen megszerezhetitek. http://goo.gl/CEMYZU

Posted by TDMG on Sunday, September 27, 2015

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr137843930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása