TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: Fedor vs. Anderson meccs jön félnehézben?

2015.09.17. 13:51 td_interim

022515-ufc-emelianenko-silva-mp_vresize_1200_675_high_55.jpg 

Chael Sonnen szerint igen.

 

Bár idén már kaptunk súlycsoportokon átívelő, frankó mérkőzéseket, ha felmerülnek a szupermeccsek, továbbra is olyan izgalmas, de soha meg nem valósult párosítások jutnak eszünkbe, mint Anderson Silva Georges St-Pierre ellen, Anderson Silva Jon Jones ellen, vagy Fedor Emelianenko Brock Lesnar ellen. De a legkézenfekvőbb megoldás valahogy sosem került még elő – egészen eddig, már ha hinni lehet a pletykáknak. A UFC állítólag azon dolgozik, hogy tető alá hozza a Fedor vs. Silva meccset.

Ujjongni túl nagy merészség lenne: a hipotetikus megameccsel kapcsolatban a mindig megbízható (LOL) Chael Sonnen borzolja a kedélyeket. Sonnen néhány nappal ezelőtt Frank Mirt látta vendégül a You're Welcome című podcastjében, ott dobta le a K.E.CS.K.E. vs. K.E.CS.K.E. Témát.

Lehet, hogy hallottad már ezt a pletykát, de ha még nem, akkor beavatlak. Megerősíthetem, hogy éppen a leszervezésével próbálkoznak. A UFC próbál tető alá hozni egy meccset, Frank, 205 fonton: Fedor Emelianenko – készen állsz? - Anderson Silva ellen.

Hisszük, ha látjuk, de azt nem lehet elvitatni, hogy lenne a párosításban logika. Eddig – a Fedor-menedzsment és a UFC közti tárgyalások örökös eredménytelensége mellett – valószínűleg azért nem agyaltunk rajta, mert papíron mindig is túl nagynak tűnt a két bunyós közti súlykülönbség. Anderson 185 fonton, Fedor 265-ön volt király, de Silva mindig is nagy középsúlyú volt, aki 205 fontos meccsein sem tűnt alulméretezettnek soha, Fedorról pedig folyamatosan mentek a találgatások, hogy ha akarna, le tudna fogyasztani félnehézbe. Ebből a szempontból ez a meccsötlet nem az ördögtől való.

Technikailag viszont vannak problémák: Silva épp egyéves eltiltását tölti, amit a Nevada Állami Atlétikai Bizottság rótt ki rá UFC 183-as doppingvétsége miatt, Emelianenko meg még mindig nem árulta el, hova szerződik le, abból is lehet még bármi. Ugyanakkor, ha Emelianenko tényleg a UFC-nél köt ki, hogyan is lehetne méltóbban köszönteni, mint egy „minden idők legjobbja” vs. „minden idők legjobbja” meccsel, a januárban szabaduló Silva ellen?

Minden trikó 2990Ft. Ne maradjatok le, már csak pár napig elérhetőek a webstoreban.http://goo.gl/ds0d9H

Posted by TDMG on Wednesday, September 16, 2015

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr617795256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása