TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Hergeld fel magad a UFC 188 bővített előzetesével!

2015.06.02. 15:21 td_interim

ufc-188.jpg 

Csak egy maradhat.

 

Cain Velasquez legutóbb 2010 októberében bunyózott olyan emberrel, akit nem Junior dos Santosnak, vagy Antonio Silvának hívnak, szóval épp ideje váltani. A Fabricio Werdum elleni meccs is nehéz szülés volt, és – ahogy az amerikai-mexikói vasgyúró esetében mindig – majd akkor hiszem el, hogy végre tényleg összejött, ha már ott szemeznek egymással a harcosok a ketrecben.

Werdum eredetileg egy sima bajnoki címmeccsre kvalifikálta magát a butuska Travis Browne kiidegelésével/kipontozásával tavaly áprilisban, de Velasquez sérülése miatt a tavaly novemberi UFC 180-ra célzott összecsapás elmaradt. Helyette az akkor épp durván feljövőben lévő Mark Hunttal vívott kemény küzdelmet a brazil, és egy szépségdíjas TKO-val el is nyerte az ideiglenes bajnoki övet.

A hegylakó óta tudjuk viszont, hogy csak egy maradhat, úgyhogy június 13-án Mexikóvárosban, ha őrületesen szerencsések vagyunk, végre meg is rendezik a nagyonnagyon várt UFC nehézsúlyú címegyesítő meccset.

Az előmeccs se lesz épp kutya: ott is egy olyan párosítást láthatunk majd, amit már hosszú évek óta szuvidelnek. Gibert Melendez még a Strikeforce bajnokaként kezdte el pedzegetni, hogy össze kéne hozni egy szuperfightot az akkori Bellator-király Eddie Alvarez ellen. Akkor még mindketten az egyetemes könnyűsúly szűk elitjébe tartoztak – UFC-s váltásukkal, és nagyon komoly ellenfelektől elszenvedett vereségeikkel fényük egy kicsit megkopott ugyan, ezzel együtt a fight még ugyanúgy szuper lesz, ebben biztos vagyok.

Velasquez, Werdum, Melendez és Alvarez tehát a UFC 188 bővített előzetesének főszereplői, fogadjátok őket szeretettel: 

fedor_sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr17511636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása