TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Rampage nem bunyózhat a UFC 186-on, az egész gála mehet a levesbe

2015.04.07. 19:17 td_interim

usa-today-7919018_0.jpg 

UFC rendezvény a kóborkutya-Fight Night óta nem volt ekkora szarban.

 

A Bellator elérte célját, és megtorpedózta Quinton Jackson UFC 186-ra tervezett meccsét. Rampage tavaly decemberben intett be Scott Cokernek, és tért vissza Dana White-ékhoz, azzal a boldog tudattal, hogy ehhez minden joga megvolt. Coker szerint nem. És ami sokkal fontosabb: az ügyet dajkáló New Jersey-i bíró szerint sem, aki eltiltotta Jacksont attól, hogy április 25-én Fabio Maldonado ellen ketrecbe lépjen.

Örömmel fogadjuk a bíró ítéletét, és számítunk arra, hogy Rampage rövidesen újra a Bellatorban küzd.

- szól a Bellator állásfoglalása.

Ami a UFC 186-ot illeti: tudod, hogy gáz van, ha egy számozott gála felhozatalából a Michael Bisping – C.B. Dollaway párosítás a legvonzóbb.

A rendezvény főmeccse eredetileg a T.J. Dillashaw – Renan Barao 2 harmatsúlyú címmérkőzés lett volna, de a bajnok március 24-én bordatörésre hivatkozva lemondta a szereplést. Így lépett elő a gála főmeccsévé az eredetileg co-main event-ként meghirdetett Demetrious Johnson – Kyoji Horiguchi légsúlyú címmeccs. Ami Mighty Mouse anyukáján kívül senkit sem érdekel.

A gála egyik legizgalmasabb párosítása a régi idők brutalitását visszasíró Rory MacDonald és Hector Lombard harca lett volna, ha Lombard nem bukik meg Benny Hill-es körülmények között koksszal, és el nem tiltja Nevada.

Masszív könnyűsúlyú pofonparádénak ígérkezett Abel Trujillo és John Makdessi meccse, de Trujillónak április elsején eltört a keze. Helyére a WSOF-tól frissen igazolt Shane Campbell ugrik be.

A Fightpass prelimek váltósúlyú viadalán Claudio Silva és Nordine Taleb csapott volna össze, de Silva tisztázatlan okokból visszalépett, helyére Chris Clements került.

Rampage kiesésével együtt a UFC továbbra is ketrecbe akarja küldeni Fabio Maldonadót, új ellenfelét még keresik.

UPDATE: Megvan Maldonado új ellenfele. Rampage helyett a kanadai Steve Bosse lép ketrecbe a brazil ellen. Bosse mérlege 10-1, legismertebb skalpja Houston Alexander. Bosset tavaly igazolta le a UFC, de a harcos néhány héttel a debütálása előtt visszavonult, sokasodó sérüléseire hivatkozva. Egyáltalán nem volt késő meggondolnia magát, és visszatérni az aktív sporthoz, mert még mindig csak 33 éves. Bosse a TriStar Gymben edz, Georges St-Pierre és Rory MacDonald mellett.

UPDATE 2: Rampage mégis bunyózhat, Bosse visszalép az árnyak közé.

A UFC 186 aktuális felhozatala:

Demetrious Johnson (c) vs. Kyoji Horiguchi
?  Steve Bosse Quinton Jackson vs. Fábio Maldonado
Michael Bisping vs. C.B. Dollaway
John Makdessi vs. Shane Campbell
Yves Jabouin vs. Thomas Almeida

Patrick Côté vs. Joe Riggs
Alexis Davis vs. Sarah Kaufman
Chad Laprise vs. Bryan Barberena
Aubin-Mercier vs. David Michaud

Nordine Taleb vs. Chris Clements
Jessica Rakoczy vs. Valérie Létourneau
Aisling Daly vs. Randa Markos

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr967348630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása