TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Rampage visszatért az UFC-be, a buli most kezd érdekes lenni

2014.12.21. 15:08 td_axl

rampage_3.jpg

Rampage 2013-ban nagy sz*rdobálás közepette lépett le az UFC-től, elmondása szerint elege lett abból, hogy birkózók ellen, nevetséges összegért kell bunyóznia, nem érzi a régi Pride Fc idők megbecsülését és küzdősport szellemét. Nagy barátságra lelt Björn Rebney személyében a Bellator-nál, ahol elmondása szerint végre megbecsülték, mert mehetett szabadon filmet forgatni és pankrátorkodni is, ha akart. Persze nem ment, mert nem hívták, de ez egy másik story. Aztán az Ortiz elleni zsíros PPV bulinak kinéző rendezvény elmaradt Tito sérülése miatt, Rampage meg Joey Beltran-al állt ki, akire csak legyintett volna korábban az UFC-ben. Az egykori Bellator félnehézsúlyú bajnok M'Pumbu sem ültetett le több százezer nézőt Rampage neve ellenére sem a képernyő elé, és bizony Jackson valahol érezhette, hogy az új fizucsekkek csak nem annyira vastagok, mint az UFC-ben. Ezen pedig a King Mo elleni meccs sem segíthetett, közben Rebney helyett jött Scott Coker és a Bellator átalakulni látszik. Jackson meg annyit írt Twitterén, hogy nagy leckét tanult az élettől: jobb azzal az ördöggel együtt hálni, akit már ismer az ember, ez alatt pedig az UFC-re gondolt.

A héten pedig szárnyra kapott a pletyka, hogy Rampage visszatér az UFC-hez, melyet Coker úgy kommentált csak, hogy az érdekes szitu lenne, mert még elő Bellator szerződése van Jacksonnak. Ami pedig eddig pletyka volt, most hivatalossá is vált, ugyanis a hajnali UFC Fight Night: Machida vs Dollaway során ezt be is jelentették. Jackson meg roppant boldog, kiemeli, hogy ez csak üzlet, igazából sosem volt baja az UFC-vel és Dana White-al.

Elgondolkodtató azonban, hogy Wanderlei Silva anti-ZUFFA/UFC videókampányában Rampage volt az elsők között, aki támogatásáról biztosította pár hete a brazilt, egykori nemezisét. Aztán jött a ZUFFA elleni per, és pont ilyen arcokra, vagyis Ortiz és Rampage fellépésére számított az ember az UFC elleni hadjárat fő arcaiként. De nem. Cung Le, Jon Fitch és Nate Quarry viszi egyelőre a hátán a pert, melyhez Tito Ortiz nem csatlakozott, Rampage pedig látványosan az UFC farvizére evezett. Vagyis van az a pénz, amiért most az UFC megveszi a legnagyobb neveket, hogy bizonyítsák: nem monopolizálnak és a piacon bárki szabadon járkálhat a szervezetek között. Több frontos a játék tehát, az UFC-re még várhat egy kis herce-hurcára a Rampage Bellator szerződése miatt, de ez izgatja őket a legkevésbé, ha Jackson nem adja nevét és arcát az UFC elleni trösztellenes perhez, amiről hamarosan részletesebben is beszámolunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr847001709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása