TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Beperli az UFC-t korábbi és aktuálisan alkalmazott bunyósainak egy csoportja?

2014.12.14. 15:53 td_axl

white-fertitta.jpg

Egy komoly és eddig nem látott kezdeményezés előszele járta át a Karácsony előtti UFC on FOX 13: Dos Santos vs Miocic gálát. Több tengerentúli MMA hírportál biztos forrásra hivatkozva arról írt ma hajnalban, hogy korábbi és aktuálisan alkalmazott UFC bunyósok egy csoportja beperelni készül az UFC/ZUFFA-t a trösztellenesen törtvény megszegése miatt, vagyis a szervezet monopol helyzetre törekedvén a szabad piacot befolyásolva jelentős kárt okoz mind a versenyzőknek, mind pedig a versenyzőket támogató köröknek. Egy esetleges perről már 2014 elején is lehetett hallani, de az UFC X Reebok házasság miatt új muníciót és némi iránymódosítást nyert az alakuló buli, melyhez a források szerint elit, nagy nevű harcosok csatlakoztak.

Arra is felhívják a figyelmet ezen források, hogy nem érdemes legyinteni ezen hír hallatán, ugyanis a harcosokat olyan trösztellenes cégek képviselik majd a tervezett perben, akik sokkal nagyobb halakat is elkaptak már, mint az UFC. Elsősorban a bakszektorban és gyógyszeriparban tisztogattak eddig. Az eddigi hírek szerint több százmillió dollárra perlik majd az UFC/ZUFFA-t, mely ha "túl is éli" financiális szempontból a fiaskót, a brand-értéke jelentősen eshet. Várjuk ki ennek a történetnek a végét, de ha a fele is igaz ennek a hírnek, akkor elképzelhető, hogy az UFC fennállásának legnagyobb kihívása előtt áll. Alternatíva van a piacon, ahogy a Pride FC idejében is, akkor történetesen ők voltak azok.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr896982415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása