TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Hector Lombard is bebukta a cucctesztet, még január elején, Nevada nem értesített senkit, mert „senki sem kérdezte”

2015.02.11. 17:33 td_interim

20140402075625_1dx_39012.jpg

Nem elég, hogy egyre jobban beindul a doppingbuli, az egész már kezd bohózatba fordulni.

 

Már annyi sem maradt bennem, hogy felhúzzam magam: nemrég jött a hír, hogy a UFC lefújta a UFC 186-ra tervezett Rory MacDonald – Hector Lombard meccset, és a Demetrious Johnson – Kyoji Horiguchi légsúlyú címmeccsel pótolta. Magyarázatot akkor még nem fűztek a változtatáshoz. Ma hajnalban viszont kiderült, hogy miért volt erre szükség: Lombard a UFC 182-es altató, Josh Burkman elleni meccse után megbukott a doppingteszten, desoxymethyltestosterone-t, köznapibb nevén csalafintán diszkódrogos csengésű DMT-t találtak a vizeletében.

td_banner2.jpg

Ez így 2015 elején, percekkel Jon Jones kokain-, Anderson Silva anabolikus szteroid- és Nick Diaz marihuána (haha!) bukását követően sajnos már nem is meglepő. De most jön az igazi világbajnok fordulat, izzítsátok a Benny Hill filmzenét: a Nevadai Sportbizottság, amikor az MMAjunkie rákérdezett náluk, hogy ha rögtön a január 3-i gála után ismertek voltak az eredmények, akkor miért nem hozták azokat nyilvánosságra, azt válaszolta: „mert senki sem érdeklődött felőlük”. Hát bazmeg.

A mellékelt űrlapon látszik, hogy Lombard mintáját rögtön a meccs után gyűjtötték be, három nappal később vizsgálták meg, és január 13-án készült el belőle a jelentés (azaz maga az űrlap). Amellett, hogy ez az átfutási idő őrületesen lassú, még mindig időben készült el ahhoz, hogy elejét vegye minden további kavarásnak, például annak, hogy Lombardnak újabb meccset kössenek le. A MacDonald – Lombardot a teszteredmények befutása után négy nappal, január 17-én jelentették be, úgyhogy ezt például simán meg lehetett volna spórolni egy egyszerű e-mail-lel. De nem, mert „senki sem kérdezte.” A NAC-ban vajon ovisok dolgoznak?

 

Valóban követsz minket? Kérj értesítést az új cikkekről! 

fb_ertessites.jpg 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr717161949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása