TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Boráros Gábor sérüléseit legyőzve a csúcsra tör 2015-ben

2015.02.08. 18:11 td_axl

boraros2.jpg

Boráros Gábor gyorsan felívelő pályafutásának szemtanúi lehettetek a TOTALDAMAGE oldalon. A szlovákiai harcos Végh 'Pumukli' Attila és Ilja Skondric (OFA Management) felügyelete alatt bontogatta szárnyait a szlovákiai Fight Explosion sorozatban, majd hosszas pihenőre kényszerült motorbalesetét követő térdsérülése miatt. Tavaly aztán...

 

... a magyar HFC sorozatban tért vissza, hogy a pápai fordulót követően nyomban kvalifikálja magát a -77 kilós döntőbe, ahol Kottes Pál legyőzésével a szervezet övét magára csatolhatta. Úgy tűnt, hogy Bori az évet ily módon nagyszerűen zárja, de egy svéd kaland során nem csupán vereséget szenvedett, de állkapocscsont törést is, mely ismét hosszabb rehabra kényszerítette őt. A Kiborg azonban a kényszerpihenő alatt sem állt le, lázasan készül a 2015-ös kihívásokra:

td_banner2.jpg

Sziasztok! Edzek, erősítek gőzerővel, de a doki nem enged még bunyózni,az állkapocstörésem miatt. Szóval a harcot még szüneteltetnem kell egy kicsit, de amint harcképes leszek, biztosan folytatom. Valószínűleg a HFC címvédés előtt is lesz meccsem még.

2014 valójában a felépülésről szólt,mivel év elején operálták a térdem, fél év rehab, aztán maradt pár hónapom alkotni valamit: övet szerezni, majd Svédországban újra lesérülni...2015-ben nagyon várom, hogy meggyógyuljak és küzdhessek tovább a csúcsig! Attilával (Pumukli) és Iljával úgy érzem, gyors fejlődést érek el, az edzések kiválóak és az edzőtársak is. Minden adott, csak a sérülés tart vissza,de már nem sokáig! 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr767152679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása