TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Cro Cop visszatér - az UFC-be!

2015.01.21. 08:40 td_interim

009mirkocrocop_gallery_post_0.jpg

Szevasz, Coker: a horvát harcoshoz közel álló források azt állítják, Mirko Filipovic újra aláírt Danáékhoz.

 

Annak ellenére, hogy néhány napja még arról suttogtak a bennfentesek, hogy Kimbo Slice-ot követve Mirko Filipovic is a Bellator trófeafelesége lesz, a legújabb sajtóértesülések egészen mást állítanak. Azt, hogy a horvát legenda már alá is írt – csakhogy a UFC-hez. A források szerint ráadásul nem egyszeri show-fellépésre igazolták le Dana White-ék, hanem rendes, többmeccses szerződést toltak az orra alá. Ha ez igaz, akkor:

White az MMA legnagyobb trollja

Coker az MMA legnagyobb lúzere

a UFC szarik a trösztellenes perre

cirkusz és kenyér

Ja meg persze a UFC nehézsúlya továbbra is híg, de hát azt nyilván senki sem gondolja már, hogy Cro Cop erősítésnek érkezne – az már legutóbb sem jött be. A horvát legenda korábbi UFC-s kiruccanása teljes kudarc volt. 2007 és 2011 között tízszer lépett az oktagonba, 4-6-os mérleggel végezve. Utolsó UFC meccsét 2011 októberében vívta, amikor TKO vereséget szenvedett Roy Nelsontól.

 

Súgunk: Cro Cop már nem ilyen jó.

A szervezettől való távozását követően visszatért a kickboxhoz, a Gloryban és a K-1 tornáin is megmérette magát. Azóta csak elvétve küzdött MMA szabályrendszerben: a 2012-es Inoki Bom-Ba-Ye-n, 2013 novemberében, a Legend Fight Show 2-n, majd tavaly kétszer is. Augusztusban Satoshi Isii ellen elnyerte az Inoki Genome Fight nehézsúlyú bajnoki övét, majd a szilveszteri Inoki Bom-Ba-Ye-n rendezett visszavágón meg is védte azt, a régi időket idézve, balos fejrúgással KO-zva Ishii-t.

 

Remegő térddel várjuk a fejleményeket.

 td_banner2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr977093053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása