TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Kimbo Silce a Bellatorhoz igazolt – sajtóhír

2015.01.16. 12:11 td_interim

045_ufc_kimbo_slice_01_web.jpg

Újra profi MMA szervezetnél Kimbo Slice, a harcos ezúttal a Bellator kesztyűjét húzza fel – mondják a felekhez közel álló források. Az igazolást várhatóan a ma éjjeli Bellator 132 gálán jelentik be hivatalosan.

 

Kevin „Kimbo Slice” Ferguson ketrecbe való visszatéréséről a Combat Press írt először. Nem sokkal később az MMAjunkie újságírója, John Morgan is megerősítette a hírt, hogy Slice aláírt a Bellatorhoz.

Kimbo Slice-ra a kétezres évek elején kapta fel a fejét a világ, amikor egy sor utcai harc-videónak köszönhetően igazi YouTube-sztárrá vált. A bunyóst 2007-ben leszerződtette az EliteXC, és egyből ő lett a szervezet húzóneve. Három villámgyors KO/TKO győzelemmel kezdte profi MMA karrierjét, második meccsén a UFC-veterán Tank Abbottot ütötte ki. A megállíthatatlan vadember-imidzset a negyedik meccsén veszítette el, amikor Seth Petruzelli 14 másodperc alatt KO-zta.

 

A még mindig töretlenül népszerű harcost ez után igazolta le a UFC. Kimbo háromszor lépett ketrecbe a szervezetnél, és gyenge mérleget hagyott hátra. 2009 júniusában első, bemutató meccsén TKO-vereséget szenvedett Roy Nelsontól, a TUF 10 döntőben nehézkesen, de sikert aratott, és kipontozta Houston Alexandert, majd a UFC 113-mon TKO-val veszített Matt Mitrione ellen. A UFC a vereség után kirúgta. Slice 2011-ben profi ökölvívónak állt, itt 7-0-ás mérleget lapátolt össze, melyek közül csak egyet ért el egyhangú pontozással, az összes többi KO volt.

 

td_banner2.jpg

 

A Bellator 2014-ben kezdett tárgyalni Ferguson-nal, szerződésének részleteire várhatóan a hivatalos bejelentésen derül fény. Valószínűtlen, hogy a 40 éves harcos bármi szakmailag figyelemre méltót le tudna tenni az asztalra, de népszerűsége, hírhedtsége az MMA-körökön túl még mindig töretlen, így jó szolgálatot tehet a Bellatornak a nézettségi versenyben. Scott Coker nagy nevek leigazolásával szeretné új szintre emelni szervezetét. A tragikus PPV számokat hozó 2014 után ugyanezt a taktikát követi a UFC is.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr127079341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása