TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Brock Lesnar tényleg visszatér? És tényleg a UFC-be?

2014.12.29. 20:30 td_interim

brock-lesnar-ufc-141.jpg

Akár a fején is pöröghet Scott Coker, úgy tűnik, hogy minden idők legpankrátorabb MMA sztárja, Brock Lesnar a UFC ketrecébe tér vissza – már ha visszatér egyáltalán. Belső WWE-s források minden esetre azt jelentik, hogy a dolog több mint valószínű. Dave Meltzer, a Wrestling Observer Newletter vezetője hírlevelében óvakodott bármit is konkrétan leszögezni, de egy röpke bekezdésben a hetven tonnás WWE-versenysúlyról való lefogyasztásról suttogott, és addig kerülgette a forró kását, amíg végül nagyonnagyonNAGYON valószínűnek nem tűnt a dolog:

Lesnar emberei mindig csendben dolgoznak, de a cégen belül most az a hír járja, hogy (Lesnar) visszamegy a UFC-be. Hogy múlt héten soványabban mutatkozott a tévében, az is csak megerősíti azok véleményét, akik ezt gondolják.

Nagyszerű a kapcsolatunk. Most egészséges, és azt mondta, érdekelné a lehetőség, hogy újra harcoljon. Meglátjuk, mi lesz.

Ez utóbbit pedig már Dana White mondta a novemberi The Time Is Now sajtóeseményen, de Lesnar menedzsere, Jim Ross is elhintette már, hogy Brock kész visszatérni – egyedül egy régi játszótársa szkeptikus a dologgal kapcsolatban. Én most minden esetre felszólítom az összes Lesnar-rajongót (óvatos becslések szerint a világ népességének mintegy 87.9 százalékát), hogy velem együtt boruljon le a zsírból és tesztoszteronból emelt Brock házioltára elé és – akár a UFC, akár a Bellator kapcsán – imádkozzon a Nagy Fehér Bálna újabb eljöveteléért.

 

nyeremeny.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr57019229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása