TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Brock Lesnar újra az UFC-ben?

2014.10.09. 14:20 td_Emree

Brock Lesnar két zsinórban elszenvedett vereséget követően 2011-ben elhagyta az UFC-t. A bajt tetézte, sokak szerint Lesnar teljesítményét komolyan befolyásolta, hogy komoly egészségügyi problémája is adódott, egészen pontosan diverticulitist állapítottak meg nála. Ez egyfajta gyomor/bélfertőzés. A pletykák azóta is mennek az UFC-be való visszatérését illetően.

Lesnar volt az UFC aranytojást tojó tyúkja. Az ő nevéhez kötődnek a legnézettebb PPV gálák a szervezet történetében. Mint MMA harcos a teljesítménye eléggé kérdőjeles nálam. Ugyan voltak szép húzásai és komolyabb neveket is lenyomott, de személy szerint nem érzem, úgy, hogy valóban annyira kivételes harcos lett volna. Lesnar a WWE világából igazolt az UFC-be, majd oda is tért vissza. Jelenleg is folynak a tárgyalások a WWE-vel a szerződéséről, ezzel kapcsolatban szellőztetett meg pár szót a menedzsere, Jim Ross, aminek kapcsán nem zárta ki egy UFC visszatérés gondolatát sem.

„Nekem az jött le, hogy sikerült visszaülnie a nyeregbe. Fenomenális formában van, totál ijesztően néz ki. Jobb formában van, mint amikor először hagyta ott a WWE-t. Nem látom okát, miért ne térhetne vissza az UFC-be és dönthetne nézettségi rekordokat”

Ti mit gondoltok? Valóban van rá esély, hogy Lesnar visszatérjen? És érdemes visszatérnie? Adom, hogy az UFC nehézsúlyú mezőnye nem a legmélyebb mostanság. Jól jönne a frissítés, de ennyi kihagyással a háta mögött Lesnarnak lenne komoly esélye? Overeem tárt karokkal várja egy visszavágóra.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr266773767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása