TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Kimbo Slice után Cro Cop is érkezik a Bellatorba?

2015.01.17. 16:07 td_axl

cro-cop.jpg

Komolyan gondolja Scott Coker, hogy a Bellatort PPV-reményeit építgető marketing betonkeverőbe bedobnak mindenkit, akivel el lehet indítani a szervezetet a komolyabb pénztermelés irányába. Arról korábban már olvashattatok nálunk, hogy Lesnar és Fedor is a célkeresztben van, előbbiről valószínűleg lecsúsznak az UFC miatt, de Fedorral és egykori gazdáival menedzsmentjével Coker kifejezetten jó viszonyt ápol. A tegnap érkező Kimbo Slice szerződtetés hír önmagában izgalommal tölti el a nosztalgikus hangulatú MMA fanokat, a fanyalgók persze csak legyintenek, de ők is meg fogják nézni a Kimbo meccseit a Bellatorban, ebben biztos lehetsz, és ez a lényeg.

td_banner2.jpg

Az egykori EliteXC szervezet nézettségi rekordja lehet a cél, amit Kimbo harácsolt össze James Thompsonnal. Ehhez persze minőségében olyan ellenfél is kéne, aki nevében és képzettségében eladható Slice ellenében a gagyi kategória felett maradva. És igen, Thompson is a Bellatorban van épp...

Cro Cop karrierje csúcsán

Időközben pedig úgy tűnik, hogy Mirko Cro Cop Filipovic a Bellatorban köthet ki hamarosan. A 40 éves horvát legenda a 2011-es UFC-távozását követően kijelentette, hogy az MMA-nak is búcsút int, a kickbox-ra akart fókuszálni, de aztán orosz és japán gálákon mégis kiskesztyűt húzott. Legutóbb Satoshi Ishii ellen, ráadásul kétszer is, megnyerve mindkét meccsét a japán olimpikon ellenében. Coker szerint a horvát nagyon jó formában van még mindig, sőt Ishii ellen egészen lenyűgözően pörgött, intenzív egyeztetésekbe kezdenek vele. A külföldi fórumokon pedig megindult a nyüzsi, egyesek tudni vélik, hogy Fedor is érkezik hamarosan és a 10 évvel ezelőtti Emelianenko vs Cro Cop visszavágót láthatjuk majd a Bellatorban. 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr387082485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása