TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: A legjobb Jon Jones vs Kokain-mém EVÖR

2015.01.13. 11:31 td_interim

you-deserve-all-the-awards.jpg

Jó egy héttel a Jon Jones-kokainbotrány kirobbanása után elmondhatjuk: valamelyes lenyugodtak a kedélyek. Nem mintha a téma nem foglalkoztatná továbbra is az MMA-közösséget, de azóta újabb gellert kapott a történet, és már nem is az a legfőbb kérdés, hogy Jones mennyire kokainista, hanem az, hogy doppingolt-e a UFC 182 előtt. Nevada legutóbbi álláspontja szerint amúgy nem. Írásos bizonyíték híján ezt egyelőre vagy elhisszük, vagy nem, a UFC minden esetre – talán ezzel, talán egy másik agybajjal összefüggésben – eltörölte a nagy reményű, házon belüli cucctesztelés-programját. Szóval: rengeteg dolog történt a múlt héten, de ez nem akadályozhat meg bennünket abban, hogy hátralépjünk, és hideg fejjel arra koncentráljunk, ami a legfontosabb ebben az egész kavarásban: a rajongók ROHADÉKSÁGÁRA. <3

Valóban követsz minket? Kérj értesítést az új cikkekről!

td_ertesites.gif

A kokain-napon rögtön körbe is néztünk, ki hogyan reagált a hírekre, és közzé tettünk egy mémválogatást az ügyben. Akkor azt ígértük, továbbra is nyitva tartjuk a szemünket, és ha jön még valami figyelemre érdemes, beszámolunk róla. Hát, ha csak egyetlenegy is, de jött. Ez viszont egy igazán, meghökkentően monumentális alkotás, és a rajongói kreativitás, aprólékosság és időmilliomosság méltóságosan csillogó monolitja is egyben. Többet írni róla lehetetlen, és talán felesleges is volna. Íme, itt van, imádjátok inkább velünk együtt a Nagy Művet.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr157067195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása