TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Bisping vs Hendo 2 októberben? Szóban megegyeztek a felek.

2016.07.02. 16:37 td_axl

bipsing-hendo.jpg

És akkor indulhat a középsúlyú sz*rlavina.

Michael Bisping céltáblával a hátán sétál Anglia utcáin, miután karrierje csúcspontjához érve 10 év után végre sikerült UFC középsúlyú címet szereznie. Luke Rockhold azóta valószínűleg vetésforgóban szétbőgi és szétszaggatja  kispárnáit éjjelente, könnyelmű mészárlást tervezett, ehelyett Bisping őt ütötte ki. Igen, a sokak szerint kispárna ökleivel. Szóval Bisping bajnoki címe kábé most olyan szitu, mint amikor ingyen piát osztanak egy fesztiválon: aki hamarabb ér oda, mocskosul jól jár. Weidman, Jacaré, Romero, Rockhold ismét, sőt, a nyugdíjból még GSP is jönne az angol ellen, gondolván, hogy ez ingyen frag. Bisping csak nevet persze, élvezi a bajnokként eltöltött napokat. Úgy tűnik, hogy a leghangosabbak nem kapnak csak lehetőséget ellene, ugyanis a pletykák szerint a Bisping vs Hendo 2 októberi meccsre mindenki rábólintott. 

Több szempontból is karcos lenne, ha Dan Henderson kapná a címmérkőzést. Egyrészt ki ne emlékezne az UFC 100-on látott kvázi gyilkossági kísérletre, mikor Hendo egy TUF-évadnyi sérelmet ütött át Bisping agyán. Az UFC történetének legbrutálisabb kivégzései között tarthatjuk nyilván azt a KO-t, Bisping pedig azóta arról beszél, hogy örömmel venne revánsot. Magunk közt szólva, ha tényleg hajnali izomrángás nélkül tud visszagondolni arra a vereségre, akkor le a kalappal, kemény meló pár embernek feldolgozni ilyet. Bár nem nem tegnap volt, ez is igaz, ahogy Hendo debütálása sem az MMA szabályrendszerű meccseken. A 45 éves legenda 1997-ben vívta első meccsét, mikor páran közöttetek még kéjes sóhajok voltak csupán. Pár éve még Jon Jones ellen egy esetleges félnehézsúlyú bajnokaspiránst is láthattunk az öregben, azóta azonban dolgozott az idő vas foga, na meg a TRT hiánya, így pár keményebb KO-vereséget figyelembe véve Hendo jelezte, utolsó meccséhez érkezett az UFC-nél. Az ázsióját meg nyomatékosítás képen felpumpálta egy brutális Lombard-henteléssel, ami akár elég is lehetett ahhoz, hogy tényleg, tiszteletből megkapja a címmérkőzés lehetőségét. Az igazi karc az lenne, ha Hendo búcsúmeccsén legyőzve Bispinget elsétál a naplementében bajnokként. 

Valahogy nem nézné ezt boldogságtól könnyes szemekkel Jacaré Souza, aki immár közel 3 éve vár a címmeccsére, élete legjobb formájában, joggal aggódva azon, hogy kifut az időből. Kínjában GSP-t is bekóstolta, de mellette a többi középsúlyú is elejt majd pár k*rva anyád interjút, ha Hendo tényleg címmeccset kap. 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr958862074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása