TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Jacaré: Kettétörném GSP-t

2016.07.01. 23:13 td_hriczuakos

jacare-gsp.jpg

A korábbi Strikeforce bajnok szerint GSP olyan, mint egy csirke.

Az elmúlt hetekben nagyon felpörögtek az események GSP visszatérésével kapcsolatban, különösen amiatt, hogy a kanadai ex-bajnoknak a jelenleg Bisping ölében pihenő középsúlyú bajnoki címre fáj a foga. Legalábbis ezt a történetet vázolták fel eddig előttünk, ám kár lenne túlságosan is beleélni magunkat addig, amíg hivatalos bejelentés nem történik. És bár a rajongók lehet, hogy örülnek ennek a lépésnek, a bunyósok között azonban nem pont ez a hír kanyarította a mosolyt az arcokra, pláne nem azoknál, akik az érintett súlycsoportban közel vannak a kihívói státuszhoz. Ezek a harcosok jelen esetben ugye Rockhold, Weidman, Yoel Romero, és aki a nagy befutónak tűnik, Jacaré Souza. Az egykori Strikeforce bajnok a The MMA Hour műsorában nyilatkozott:

„Nem tudom, hogy GSP mit akar középsúlyban, korábban sosem bunyózott ebben a súlycsoportban. Nekem ő olyan, mint egy csirke, ha meglátom, azonnal szétszedem. Visszavonult, majd úgy dönt, hogy egy olyan csoportban akar világbajnok lenni, amiben semmilyen tapasztalata nincs? Korábban volt rá esélye, hogy Anderson ellen meccseljen, de akkor is megfutamodott, most meg hirtelen érdekli a dolog?”

 

„Szívesen kiállnék ellene, mert szerintem megkönnyíteném saját magamnak a dolgot. Ha tényleg vissza akar térni, akkor még a bajnoki övről is lemondok, hogy kiállhassak ellene. Bisping még várhat egy kicsit, ugyanis én leszek a következő a sorban. Ha Georges tényleg ezt akarja, akkor várom szeretettel, de ne számítson tőlem semmi jóra.”

Ti milyen esélyeket adnátok GSP-nek Jacaré ellen?

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr828860086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Smoka Doc 2016.07.03. 14:07:12

GSP szerintem még ma is bajnokesélyes lenne a váltósúlyban.De a középsúly teljesen más kategória.Rockhold és Jacaré túl nagy falat lenne neki.Souza ha nem is kopogtatná,de hogy szétnyomorgatná 5 meneten keresztül abban szinte biztos vagyok.De ha jobban meggondolom így frissen visszatérve Lawler és Condit is túl nagy falat lehet St. Pierre számára.Ám Bisping verhető,szerintem ez játszik be itt is.
süti beállítások módosítása