TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BOX: Mayweather vs McGregor érkezik a nyáron?

2016.05.07. 13:44 td_axl

mcgregor-mayweather.jpg

Túlzottan őrült ötlet. Ez egy újabb marketing fogás csupán, vagy csak egyszerűen elszabadult a Conor-vonat?

tdmg_banner.pngNehéz megsaccolni, hogy Conor McGregor piaci értéke (PPV számokban gondolkodva) pontosan mekkora hatalmat biztosít Conor, vagy éppen az UFC számára. Mert elmosódni látszanak a határok, Conor és az UFC szkanderozását láthatjuk az elmúlt hetekben, miután az UFC 200 körül kialakult hiszti közepette csak kapkodja az ember fejét. Conor akart diktálni, az Danáék pedig elérkeztek ahhoz a ponthoz, mikor már meg kellett húzniuk a vészféket, ha McGregor vonatot még ők akarják vezetni. Vagyis nem engedtek McGregor önkényen média turné szabotálásának és kivették az UFC 200 cardról Nate Diaz ellen. Conor azóta már erővel akar mégis bunyózni, most próbálja ki igazán az erejét az UFC ellen kvázi, vagyis az a játék folyik, hogy Conor, vagy Dana rántja el a kormányt hamarabb. 

Tegnap azonban befutott ebbe a játékban egy nagyon kemény blöff. Vagyis én tartom blöffnek a dolgot, de túl jól játsszák páran, így akár egy elcseszett világban még valóra is válhat. A lényeg: több komolyabb amerikai sportlap lehozta, hogy aktív tárgyalások folynak egy nyári Mayweather vs McGregor bokszmérkőzésről. Igen, Money Floyd visszavonulását követően az 50. meccsére visszatérne a ringbe Conor ellen. A két srác bekóstolta már nem egyszer egymást a sajtón keresztül, pár napja pedig - némi felvezetés gyanánt - Floyd visszatérése kapcsán 9 számjegyű ajánlatról beszélt. Már akkor azt találgattátok kommentekben, hogy mégis kinek a kedvéért lehet/érdemes még kiszállni a "nyugger" fotelból? Nos, McGregor papíron ez a név, aki túlnőtte az UFC és MMA határait, és a boksz birodalomból is sokan irigykedve látják növekedését. Elég ennyi egy ilyen szupermeccshez? Állítólag Floyd elé 100 milliós csekket toltak, Conor meg 7 millát kapna. Ez az UFC keresetéhez képest szép ugrás, de önbecsülés kérdéskörében azonban bántóan nagy a különbség + élő UFC szerződése van.

Ezt emeli ki Ariel Helwani is twitter postjában, na meg persze Dana White is abszurdnak nevezi a storyt, de hogy kicsit elbizonytalanodjunk, Mayweather Sr., Floyd faterja egy interjúban megerősítette, hogy a fia hamarosan ringbe lép egy MMA harcos ellen és mivel bokszmeccsről lesz szó, Conor máris halottnak tekinthető. Ekkora cirkusz talán nincs harasztzörgés nélkül, pedig már azt hittem, hogy nem lehet a Conor-hisztériát tovább fokozni. 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr368693382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hozzaszolo 2016.05.08. 11:06:34

ez pont olyan mint hogy aki nem jó focistának megy kézisnek ha annak sem akkor vízilabda

tehát nincs semmi értelme

pakura 2016.05.08. 12:06:42

miért nem inkább mma? vagy ha már box, akkor mma-kesztyűben és akkor mindenki engedett egy kicsit.

xclusiv 2016.05.08. 19:06:29

@pakura: Floyd keze miatt tuti nem lesz mma kesztyű, már ha lesz meccs egyáltalán. De szerintem nem lesz.
süti beállítások módosítása