TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: McGregor: Elég a hülyeségből!

2016.05.01. 15:55 td_interim

ufc-196-conor-mcgregor-backstage-interview_583472_opengraphimage.jpg

Conor ismét a közösségi médiában üzen a UFC-nek.

tdmg_banner.png

Conor McGregor nem verekszik meg újra Nate Diazzal a UFC 200 főmeccsén, még akkor sem, ha kipaterolásán a szakértői becslések szerint 45 millió dollárt bukik a UFC. És ha ez nem lenne elég, nagyon úgy néz ki, hogy egyhamar más gálán sem bosszulhatja meg a vereségét, mert a UFC-elnök Dana White azt pedzegeti, hogy a stocktoni helyett a következő meccsén a Jose Aldo - Frankie Edgar ideiglenes pehelysúlyú bajnoki címmérkőzés nyertesével szemben kell megvédenie a valódi 145 fontos övet. Ez McGregornak egyáltalán nincs ínyére, és ma ismét Instagramon üzent munkáltatóinak.

Nobody gives a fuck about these other fights until this one is settled. Cut the bullshit. Run it back. #RealFight

Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) által közzétett videó,

 

Mindenki leszarja a többi meccset, amíg ennek nem járunk a végére. Elég a hülyeségből. Újrázzunk. #IgaziBunyó

Ez a poszt persze nemcsak egy lehetséges McGregor – Aldo 2 vagy McGregor – Edgar felé szúrás, hanem a UFC 200-pótfőmeccs Daniel Cormier – Jon Jones 2 felé is. Mint hogy a jubileumi gála már elúszott, a legtöbb vitriol a pehelysúlyú párosításokra fröcsög – hogy ez elég lesz arra, hogy a szervezet visszatérjen az eredeti, Diaz-tervhez? Az utóbbi fejlemények fényében aligha.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr18677602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása