TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Pumukli M-1 Global nehézsúlyú címmeccsen tér vissza!

2016.03.30. 16:38 td_axl

Végh „Pumukli” Attila egy év után ismét címmérkőzést vív.

tdmg_banner.pngNem mondhatjuk, hogy el lennénk kényeztetve Pumukli-mérkőzésekkel az elmúlt években. Legutóbb tavaly májusban láthattuk küzdeni a korábbi Bellator félnehézsúlyú bajnokot, akkor a lengyel KSW szervezet félnehézsúlyú címéért lépett ringbe Goran Reljic ellen. Azt a bunyót Attila szoros, megosztott pontozással elveszítette. Ekkor kissé deja vu érzésünk lehetett, ugyanis a Bellator övét is megosztott pontozással bukta Emanuel Newton ellen anno. A folytatásban pletykáltak arról, hogy a KSW Angliába tervezett gáláján jut majd legközelebb szóhoz a szlovákiai magyar harcos, végül azonban a csecsen Akhmat Fight Showban fixáltak neki bunyót tavaly októberre. Attila kézsérülése azonban közbeszólt, így az a mérkőzési lehetőség is kútba esett, így némiképp frusztrálttá vált a magyar MMA legenda, hiszen ismételten hónapokat kellett kihagynia két mérkőzés között.

Eközben barátja, a szintén bősi származású M-1 Global pehelysúlyú bajnok Buchinger „Buki” Iván klubjába is ellátogatott edzeni Frankfurtba. Az MMA Spirit menedzserére (Niels Schlegel) nagyon jó benyomást tett Attila, miközben az akkor félnehézsúlyú M-1 Global bajnok Stephan Pütz felkészülését is segítette. Az MMA Spirit közbenjárásának köszönhetően pedig úgy alakult, hogy az M-1 Global szervezet nehézsúlyú címmérkőzést ajánlott Pumuklinak, melyre május 27-én kerül sor Orenburgban. Ellenfele az az Alexander Volkov lesz, aki jelenleg a szervezet nehézsúlyú bajnoka, korábban pedig a Bellator nehézsúlyú címet birtokolta. Olyan neveket győzött le Volkov, mint Blagoy Ivanov (Ivanov sambo győzelme Fedor ellen legendás), vagy Brett Rogers. Volkov fizikai paramétereiben nagyon hasonlít Attilára, hozzávetőlegesen 108 kilógrammjával nem lesz lényegesen nehezebb, viszont roppant veszélyes ellenfél. Pumukli ma érkezett Floridába, hogy a korábbi évekhez hasonlóan az American Top Team csapatánál készüljön. Április 14-ig marad az USA-ban, ezt követően pedig az MMA Spiritben folytatja majd felkészülését a címmérkőzésre.

Attila "Pumukli" Végh hogy jött ki abból a hátsó fojtásból? EPIC! Pumukli pillanatai a tegnap esti KSW 31 címmérkőzésről Goran Reljic ellen. #TDMAGYAR

Posted by totaldamage.hu on Sunday, May 24, 2015

Pumukli emlékezetes szaltója a Reljic elleni KSW címmérkőzésén

Közben Buchinger Iván márciusra tervezett címvédését az M-1 Global elhalasztotta, várhatóan májusban bunyózik Iván, az is előfordulhat, hogy Buki és Pumukli egy gálán vív címmérkőzést. Ez azért atom lenne. WAAAR!

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr1008546636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása