TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Végh "Pumukli" Attila október 4-én csecsen gálán tér vissza

2015.09.07. 10:47 td_axl

Ma vált hivatalossá, hogy Végh ’Pumukli’ Attila október 4-én vívja következő mérkőzését az Akhmat Fight Show szervezete gálán Groznijban, ellenfele Maxim Grishin lesz.

 

Attila májusban tért vissza a lengyel KSW szerveznél közel egy éves kihagyást követően, miután elveszítette Bellator félnehézsúlyú címét. A KSW-ben nyomban címmérkőzést kapott, de a Goran Reljic elleni bunyót megosztott pontozással elveszítette, ahogy az Emanuel Newton elleni Bellator trónmecset is. Érthető, ha némileg frusztrált lett Attila a két szoros vereséget követően. Ezután nyáron még arról beszéltünk, hogy esetlegesen részt vehet a KSW őszi londoni gáláján is, melynek a Wembley ad majd otthont. Időközben azonban Attilát és menedzsmentjét megkereste a csecsen Akhmat Fight Show képviselete, és mérkőzést ajánlottak neki.

Az Akhmat Fight Show onnan lehet ismerős számotokra, hogy pár hete ők adtak otthont a Badr Hari vs Ismael Londt meccsnek, melyet mega-hype és csecsen kommandó-show vezetett fel meccs előtt és közben is. Állami támogatás mellett zseton van tökig, ebbe a showba pottyan bele Pumi. Ami egyben nem jelenti a KSW-szerződés végét, a lengyelek ugyanis engedélyezték számára a csecsen kalandot.

Attila KSW címmérkőzésének legszebb pillanatai. Az a szaltó...

Attila "Pumukli" Végh hogy jött ki abból a hátsó fojtásból? EPIC! Pumukli pillanatai a tegnap esti KSW 31 címmérkőzésről Goran Reljic ellen. #TDMAGYAR

Posted by totaldamage.hu on 2015. május 24.

 

Maxim Grishin, vagyis az ellenfél a patinás Red Devil Sport Club növendéke, Stary Oskol-ból érkezik és ha ennyi infó még nem lett volna elég, akkor segítek: Fedor innen származik és szintén ebben a klubban pallérozódott. Szóval a Sambo iskola egy komplett harcost ígér Grishin képében, aki leginkább állóharcban fejezi be küzdelmeit.

Attila jövő héten utazik Frankfurtba, hogy barátja, Buchinger ’Buki’ Iván felkészüléséhez csatlakozva az MMA Spirit falai között edzhessen. Ivánnál jártunk pár hete Frankfurtban, az MMA Spirit-et mi is megismerhettük, többek között az M-1 Global félnehézsúlyú bajnok Stephan Pütz-öt is, aki paramétereiből kifolyólag segíti majd Attilát.

Nem lesz egyszerű meccs, de Attila a következőt írta: Megoldjuk ;) WAAR Pumukli!

TDMG SUMMER END SALE • MINDEN TRIKÓ 2990FTBár a nyárnak lassan vége, azért mi most jó kedvre derítünk. Minden női és férfi atléta most csak 2990Ft ameddig a készlet tart.http://goo.gl/HAZtt5

Posted by TDMG on 2015. szeptember 4.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr227766820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása