TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|KICKBOX: Badr Hari a csecsen alvilág poklában nyert Ismael Londt ellen (videó)

2015.08.23. 20:49 td_axl

badr_hari.jpg

De hová tűnt Badr Hari? Sokan kérdezitek, de ha követitek a Bad Boy közösségi oldalait, akkor nagyjából körvonalazódik, hogyan tölti az időt Hari, hogy kikkel és hogyan haverkodik. Köztük Ramzan Kadyrov-al, akit sokan csecsen háborús bűnösnek tartanak, aki nem mellesleg a Akhmat FC-hez köthető, Hari meg történetesen ebben a szervezetben bunyózott tegnap Ismael Londt ellen.

 

Már maga a felvezető is a bunyóra egészen őrült forgatókönyvet követett. Elég csak az alábbi komoly költségvetésű trailert megnézni, ami után nem tudod eldönteni, hogy Hari csecsen kommandósnak állt, vagy simán egy akciófilm főszereplőjévé lépett elő időközben. Bunyó lesz itt, vagy lőtéri akció?

Hogy az átmenet is meglegyen, Hari tegnap a Akhmat FC főmeccsére csecsen SWAT csapattal a háta mögött vonult be, mindezt pedig végignézették a holland Londit-al, majd percekig nyúló bemutatást követően a lelket is kinézették a két sráccal egymásból farkasszemezés közepette. Ramzan Kadyrov izgatottan figyelt, Ismael meg tudta, hogy itt csak akkor győzhet, ha Harit merevre üti, akkor viszont helikopterrel kell kimenekíteni a csarnokból. Egész nyugis este lehetett, nem?

Hari meg bekezdett, ugyanis egy rövid meghúzott jobbosába Ismael szépen belenézett, majd rogyott a földre, a csarnok meg lüktetve éljenzett, köztük a csecsen Kadyrov kingpinnel. Olyannyira bajban volt Londt, hogy tántorogva folytatta a bulit, ismét kapott egy jobbost, amitől inkább elcsúszott, mint földre került, de leütésként ítélte meg a bíró az esetet. 

A másodikban jött az igazi csecsen-fagyasztó pillanat, mikor is az agresszívan támadó Hari kinyílt, Londt meg beköszönt és a földre küldte ellenfelét. Síri csend fogadta a történteket, Hari meg bepipult, ahogy ilyenkor nála lenni szokott, a bekapott ütéstől még részegen jött előre, amivel nagyjából egálban volt így a sebzett Londt ellenében, aki az első menetben benyelt büntetések miatt nem tudta finishelni Harit. 

A harmadikban aztán Hari kissé komikus jelenetsor mellett a seggére küldte Ismaelt, aki felállt és láthatóan folytatta volna a bunyót, de a bíró 8-ig számolva lefújta a meccset harmadik leütésre hivatkozva (ami amúgy a negyedik volt, de úgy ez is véleményes). 

Nehéz függetlenítenie magát az embernek ilyen körítés mellett Hari értékelését illetően. Kétségtelen, hogy inaktív itás és kihívást nem jelentő bunyók mellett Londt volt a Samedov elleni 2013-a meccs óta a mély víz Hari számára, aki amúgy Harisan hozta a játékot. A többi dolgot meg mindenki bankolja el magában, ahogy akarja. 

 

* MANTO Snapback *Utolsó darab MANTO snapback. Csapjatok le rá itt: http://goo.gl/oVp23b

Posted by TDMG Store on 2015. augusztus 19.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr67728814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása