TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: Bocs, Mike: Gareth Bale Anderson Silvának drukkol a londoni UFC-n

2016.01.29. 15:44 td_interim

 

Now time for a chilled evening watching UFC Fight Pass!! Looking forward to watching Anderson 'The Spider' Silva at #UFCLondon

Posted by Gareth Bale on Thursday, January 28, 2016

A Real Madrid sztárfocistája tegnap posztolta magáról ezt a fotót. A sérüléssel bajlódó Bale épp a UFC Fight Passen nézi vissza Anderson Silva meccseit, és a kiírásból egyértelmű, hogy a február 27-i UFC Fight Night 84-en a brazilnak fog drukkolni Michael Bisping ellen. Ez annyira nem megdöbbentő: Bale walesi, Bisping angol, ráadásul utóbbi olyan fertelmes szóviccekkel támadta be a minap Silvát, hogy – Conor McGregor szavaival élve – kevesebbért is ástak már el embereket a sivatagban.

A focista <3 bunyós legendárium eddigi fejezeteiből: Zlatan Ibrahimovic <3 Alexander Gustafsson, Wesley Sneijder <3 Gökhan Saki valamint Lukas Podolski, Karim Benzema és Cristiano Ronaldo <3 Badr Hari.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr638329636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása