TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Gökhan Saki segítette a holland focista felkészülését

2014.06.13. 19:03 td_hriczuakos

00005426.jpg

Sokak örömére, köztük az enyémre is, elrajtolt a 2014-es brazíliai labdarúgó világbajnokság. A mezőny igen erős, nem könnyű megtippelni a végső győztest, de azért favoritok minden csoportban vannak. A B-jelű kvartettben található Hollandia válogatottja, mely a múltat és a jelenlegi formát idézve azért a spanyolok mögött/előtt igen esélyes a továbbjutásra. A csapat egyik vezéregyénisége a jelenleg Törökországban légióskodó Wesley Sneijder, aki nemrégiben a K-1 egyik szupersztárjával, Gökhan Saki-val készült fel a tornára.

method=get&s=gokhan-saki-wesley-sneijder.jpg

A 30 éves Sneijder tavalyi formája hagyott némi kívánnivalót maga után, aki végül egy időre ki is került a nemzeti tizenegyből. Ezek után döntött úgy a középpályás, hogy Saki segítségét kéri a továbbiakra, a bunyós pedig szívesen vállalta a felkészítést. Wesley elmondta, hogy Saki segítségével jókora tömeget sikerült leadnia, utoljára 22 évesen érezte ilyen fittnek magát. Továbbá sokat javult a lábmunkája, valamint az agresszivitása is. Reméljük, hogy az edzőteremben megtanult új harcművészeti mozdulatokat nem a pályán kívánja prezentálni.

 H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr796299577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása