TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Badr Hari-rajongó lett Lukas Podolski

2014.08.20. 11:35 td_interim

Arsenal_Lukas_Podolski-368203.gif

Az Arsenal világbajnok német focistájáról eddig is köztudott volt, hogy hatalmas bokszrajongó, most viszont az is kiderült, hogy beleszeretett a kick-boxba, és a sportág egyik legnagyobb fenegyerekébe, Badr Hariba is. Poldi tavaly kezdett maga is bokszolni, egy térdín szakadásból felépülve így nyerte vissza állóképességét. Az edzéseket azóta sem hanyagolta el, most egyenesen a zsák mellől üzent holland kedvencének.

Podolski bunyó iránti rajongása jól dokumentált, ő a német középsúlyú klasszis, Felix Sturm legjobb barátja, de nemrég a focivébé után a szelfi világbajnokságot is megnyerte, amikor a Rocky filmek miatt a Boksz Dicsőségcsarnokba 2011-ben beiktatott Sylvester Stallone-nal is kattintott egy közös képet az Expendables 3 kölni bemutatóján.

poldi_stallone.jpg

Új kedvence, Hari október 16-án, a dubaji Global Fighting Championship (GFC) gálán lép szorítóba Patrice Quateron ellen. Ugyanitt a szebb napokat látott Melvin Manhoef egy négyfős nehézsúlyú tornán próbálja meg feletetni legutóbbi súlyos vereségét. Badr egyébként nem csupán Podli szimpátiáját élvezi a foci világából, Cristiano Ronaldoval és Karim Benzemaval baráti kapcsolatot ápol.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr986616721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása