TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: Ha nem a labdát rúgná, emberfejekkel focizna Ibrahimovic

2015.08.17. 14:05 td_interim

 

20131220183429133366o.jpg

A futballsztár MMA-rajongása túlmegy minden határon.

 

Zlatan Ibrahimovic napjaink egyik legjobb, és mindenképpen a pound-for-pound legkarizmatikusabb focistája. Mielőtt a labda kergetésével csinált volna karriert magának, megszerezte a fekete övet taekwondóban, és küzdősportok iránti rajongása azóta sem lanyhult. A Bleacher Reportnak adott friss interjújában például a kérdésre, hogy mit csinálna, ha nem futballozna, szemrebbenés nélkül rávágta, hogy bunyózna:

Apám azt akarta, hogy ügyvéd legyek, de én nem tudtam magam elképzelni ügyvédként. De hatalmas UFC-rajongó vagyok, szóval valószínűleg a UFC-ben, a harcművészetekben kezdenék valamit magammal. Abban jó lennék.

Tréfás, hogy elsőre elszólja magát, és a válasz közepén, rá jellemző önbizalommal egyből azt mondja, hogy „hatalmas UFC-harcos vagyok.”

Ibra a foci egyik legmenőbb balhés arca, bár az utóbbi időben mintha szelídült volna valamelyest. Ismert arról, hogy taekwondo tudását a pályán is kamatoztatja, amikor formabontó rúgásokkal szerez gólokat – meg akkor, amikor fejmagasságból kúrja el a labdát, és kap veszélyes játékért sárga lapot. 

Ibra természetesen nagy rajongója Alexander Gustafssonnak – a svéd bunyós januári KO-veresége után például a Facebookon küldött jóarc fel-a-fejjel üzenetet honfitársának:

Sometimes you win. Sometimes you lose. That’s part of the excitement, the sport, and life.Don’t forget that there is a...

Posted by Zlatan Ibrahimovic on Sunday, January 25, 2015

Ismerve Ibra természetes tehetségét a sportokhoz, valamit arrogánsságig menő önbizalmát, egy párhuzamos univerzumban valóban simán el lehetne őt képzelni a ketrecben.

It's tough to be tough. #TDMG #Totaldamage #Apparel #snapback #under #pressure #life #style #fight #mma #bjj #tattoo #tdmgstorecom

Posted by TDMG on Sunday, August 16, 2015

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr967712624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása