TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: UFC on Fox 17: dos Anjos vs. Cerrone 2 élő közvetítés

2015.12.19. 17:07 td_interim

rdacowboy2.png

Katt.

varsity_blog.gif

Eljött hát az év utolsó UFC-gálája, ráadásul elég hálás felhozatallal. Kovboj, Frankenstein, Nagyütő és Üvegáll meccsei az esetek 99%-ában legalább annyira szórakoztatóak, mint amennyire erőszakosak – hogy az előttük bunyózó #209Nate-ről ne is beszéljünk. Az ő esélyeiket itt latolgattuk. Most is érvényes viszont az, hogy az ültetők is szolgálnak csemegékkel: tűzijátékot várunk minimum a Charles Oliveira vs. Myles Jurytől és a Josh Samman vs. Tamdan McCrorytól.

A UFC on FOX 17: dos Anjos vs. Cerrone 2 Fight Pass ültetőcsomagja már 21:30-kor elkezdődik, a tévés ültetők 23:00-kor jönnek, és a fő kártyára is csak 02:00-ig kell várni. Élő streameket itt és itt találsz.

További élő küzdősport közvetítésekért csatlakozz a TD|LIVE Facebook csoporthoz - itt olyan streameket is találhatsz, amelyeket máshova nem posztolunk!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr688184674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása