TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Pompásan szórakozunk – UFC 194: Embedded, első epizód

2015.12.08. 16:05 td_interim

ufc194emb1.jpg

Végre valami élet az Embeddedben!

hfc_12_banner_336x280.jpg

A UFC 194 tévés Embeddedéhez legszívesebben annyi Oscart vágnánk, mint amennyit anno a Titanic kapott, de a hagyományos, vlogos Embeddedekkel persze mindig más a helyzet. Utóbbiak csak akkor jók, ha szórakoztató karakterek szerepelnek benne, és a szombati gála felszopójával szerencsére ez a helyzet. Még azok is nagyot mennek, akik amúgy nem szoktak: Chris Weidman hagyományosan csak akkor vicces, ha a kulázós történeteit meséli, most meg meg kell pusztulni rajta, ahogy kanapézik. Igaz, komoly segítséget kap közben a kerge Gian Villante-től. Bros 4 LYF! Bezzeg nyugati parti ellenfele feszült, ami a beszédén is meglátszik, ezennel indítványozom, hogy Luke Rockholdot kereszteljük át Luke „Fucking” Rockholddá. 

Másutt: míg Jose Aldo a szokásos edzőköröket rója, addig Conor McGregor és sleppje Ido Portal mozgásguruval nyomja az extrémjógát meg az ökörködést. Mondani sem kell, hogy ez az Embedded legviccesebb része, bár amilyen odaadással McGregor röhögni képes, úgy még egy temetés is vicces volna. Fook off!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr518149054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása