TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|KICKBOX: Holnap jön a kick-box karácsony, itt a kedvcsináló hozzá

2015.12.03. 16:41 td_interim

thumb_17261_news_promo.jpeg 

Glory 26 visszaszámlálás a kattintás után.

425c998815cf8a4693ff4788f3197ccc.png 

Péntek este a kick-box visszatér egyik főhadiszállására, ráadásul két bajnoki övet is vásárra visznek: aligha kedveskedhetett volna szebb ajándékkal a sportág rajongóinak a Glory. A Glory 26: Amsterdam főmeccsén Rico Verhoeven a ketrecből a ringbe visszapattanva védheti meg nehézsúlyú címét – úristen, már megint – Benjamin Adegbuyi ellen, az előmeccsen pedig a váltósúlyú király Nieky Holzken kockáztatja elsőségét, kihívója Murthel Groenhart. 

Nincs Glory főkártya kihívói négyestorna nélkül: most a pehelysúly a soros. Itt a súlycsoport bajnoki címéért tavasszal már sikertelenül verekedő Mosab Amrani és a vele eddig 1-1-re álló Lim Chi-bin vonzza a legtöbb tekintetet. A másik ágon a szervezetnél eddig 2-1-re álló Shane Oblonsky és az új igazolás Maykol Yurk próbálja majd ellopni tőlük a rivaldafényt.

Tényleg ünnepi lesz a gála színvonala, mert ezúttal még a Superfight Seriesnek becézett felvezető kártyára is olyan nevek szorultak, mint a félnehéz Danyo Ilunga meg a KO-király nehézsúlyú Errol Zimmerman. Guszta, mi?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr858136952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása