TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Első menetes TKO-val nyerte MMA-debütjét Rico Verhoeven (videó)

2015.10.20. 17:01 td_interim

rico.jpg 

Nem született meglepetés az RXF 20 főmeccsén. 

Ma zuhog az eső, nem megyek edzeni, ő is biztos ilyen kifogásokat keresett.#leaveyourmark #motivation #tdmgstore

Posted by TDMG Store on Monday, October 19, 2015

Tegnap este, a nagyszebeni RXF 20-on mutatkozott be MMA szabályrendszerben a Glory nehézsúlyú kick-boxbajnoka, Rico Verhoeven, a ki-tudja-honnan-előásott Viktor Bogutzki ellen. Bogutzkiról előzetesen csak minimálisat lehetett tudni, az alapján pedig (meg mert az RXF-meccsmékerek nyilván nem hülyék) úgy saccoltuk, nem fog problémát okozni a hollandnak. Így is lett, Verhoeven első menetes TKO-val nyerte meg debütmeccsét, így: 

Ebből aztán sok dolgot nem tudtunk meg Verhoeven képességeiről, két észrevételünk viszont van. Először is, Ricónak még át kell állítania az agyát az MMA-körülményekre, a mérkőzés elején ugyanis kick-box-módra kettős fedezék mögé próbált bújni a kazah-német sorozása elől, ami a Glory kézre szerelt vánkosaival még működik, de kiskesztyűben már nem lehetséges. A másik meg az, hogy Verhoeven a ketrecben is gentleman: mikor ground-and-pound közben látta, hogy Bogutzki már nem jelent veszélyt, elkezdett csakis testre dolgozni, időt adva ezzel az elbambult Herb Deannek, hogy felébredjen, és leintse a meccset.

Oké, szóval Verhoeven letudta a bemutatkozást, könnyű fizu volt neki, baja sem esett. Innen lehetne akkor valódi tesztek elé állítani, és felmérni, mire képes valójában. Ha érdemesebb ellenféllel szemben is hozza a jó teljesítményt, akkor MMA-ban baromi nagy üzleti potenciál lesz a srácban: fiatal, nehézsúlyú kick-boxbajnok, aki úgy néz ki, mint egy filmsztár – lefogadjuk, hogy a háttérben már főzik a Bellator-szerződést.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr508004137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása