TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|PERJÉS: Mi lett volna Cyborg ellen?

2015.11.18. 15:16 td_interim

perjes_dora_tdmg_1.jpg 

A TOTALDAMAGE – TDMG arc, Invicta FC harcos Perjés Dórának mindenről az jut az eszébe – mármint Brazília és a brazil bunyósok. Ronda Rousey hétvégi veresége sem volt ez alól kivétel.

 425c998815cf8a4693ff4788f3197ccc.png

Tudom, hogy sok bőrt lehúztak már Rousey alvásáról, de a fenébe is, hát azért van min csámcsogni! A kis pulykatojás Holly Holm megcsinálta, ami eddig a többi csajnak nem sikerült. Aki meg szerintem ennél is hamarabb küldte volna a padlóra Rousey-t, azt meg nem engedték a közelébe. Itt ugye mindenki tudja hogy Cristiane „Cyborg” Justino-ra gondolok? Ezek után egyértelmű számomra a mindenki által áhított Cyborg vs. Rousey meccs lehetséges eredménye.

Sokszor olvastam, hogy Ronda ellen egy jó bjj-s fog majd sikert aratni, és titkon én is ebben reménykedtem, de ugye a bjj-sek elhullottak alatta, az állóbunyóban képzett csajok meg nem tudták érvényesíteni az akaratukat – eddig. Itt mutatkozik meg az MMA nagyszerűsége, hogy minden fronton képzettnek kell lenni. Földön, vízen, levegőben… na jó, csak állva meg földön, de akkor is :D

Azt gondolom, minden bunyósnál van egy jobb, és minden embernek megvan az ellenszere, hogy legyőzhető legyen. Szóval mindent összevetve Rousey-nak most pocsék lehet, de attól még van pár csaj, aki rá vár, és ő is tuti felveszi újra a morcos babapofit, és megint nekiindul, hogy visszaszerezze az övet.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr758089018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása