TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: UFC 193: Rousey vs. Holm mérlegelés élőben itt!

2015.11.13. 16:21 td_interim

ufc193.jpg

Katt.

venumxtdmgstorex770x363_2.png

Feltartóztathatatlanul közelít a UFC 193, amit nagyon nehéz nem egy újabb Ronda Rousey-gálának bélyegezni: az MMA legnagyobb sztárja akkor is mindent leárnyékol, ha nem is akarja ezt tenni. Dana White-ék most pontosan ebből szeretnék kihozni a legjobbat, azért pakolták be RR főmeccse elé a szervezet másik női bajnokának, Joanna Jedrzejczyk-nek a címvédését, arra számítva, hogy a Rondára vetülő rivaldafény JJ-t is újabb ligába húzza magával. Ez amúgy lehetetlen: Joanna, bár született sztár, egyszerűen túl erőszakos ahhoz, hogy a bunyórajongókon túl nagyobb tömegeket is megnyerhessen magának. Hát ez van, ha ízületi feszítések helyett úgy nyomod le a kihívóid, hogy véres mócsingot versz az arcukból.

A forgatókönyv tehát minden esetre az, hogy Ronda és Joanna lesz a két hóhér, akik elé Holly Holmot és Valerie Letorneout vezetik, akik így ugyancsak részesülnek a csillogásból, aztán lejjebb a cardon megismétlik a UFC nehézsúlyú történetének legbrutálisabb tankcsatáját a Mark Hunt vs. Bigfoot Silva 2-vel. Uriah Hall is itt van megint, Gegard Mousasi highlight-videós kivégzésén fellelkesedve csobbant bele a gálába a lesérült Michael Bisping helyetteseként – a főkártyát Stefan Struve nyitja majd két méter tizenhárom centiméter magasból. Egy oltári nagy ugrással még a Fight Pass ültetőmeccsek legelsőjét emelném ki, itt a bunkóbüntető YouTube-sztár Ben „10” Nguyen kotor ismét. A mérlegelés este tizenegykor kezdődik itt: 

További élő küzdősport közvetítésekért csatlakozz a TD|LIVE Facebook csoporthoz - itt olyan streameket is találhatsz, amelyeket máshova nem posztolunk!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr118076158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása