TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: A UFC leigazolta a szétvarrt arcú vadbarmot megbüntető vírusvideósztárt

2015.04.06. 17:55 td_interim

qq0tow2m.jpg 

Ben Nguyen mostantól az MMA legnagyobb porondján folytathatja a jófiús igazságosztást.

 

Nem csak itthon, a világon mindenhol imádták azt a videót, amin egy csendben mosolygó harcos húsz másodperc alatt tönkrevert egy szénnévarrt agresszort. A pozitív hős, Ben Nguyen áldhatja a szerencséjét: akkorát robbant tanmeséje, hogy szűk egy hónappal a felfutása után leigazolta a UFC.

Valójában Nguyen és a UFC már tavaly november óta kapcsolatban voltak, de a dolgok csak nem akartak beindulni. Ezen változtatott a slágervideó, ami már jóval hétmillió megtekintés fölött jár.

A huszonhat éves Nguyen 2006 óta profi harcos, két éve költözött Ausztráliába. Dél-Dakota-i származású, de egy jókora költözést követően Thaiföldön élt és edzett, míg tipikusan jófiús módon bele nem zúgott egy ausztrál lányba, akit követett is a szigetországba.

A 13-5-ös mérlegű légsúlyú 2013-ban debütált új hazájában, és azóta az összes meccsét meg is nyerte: hétbunyós győzelmi sorozattal érkezik a UFC ketrecébe. Nguyen a május kilencedikei Hunt vs Miocic Fight Nighton debütál a szervezetnél, az Adelaide-i gála nyitómeccsén Alptekin Ozkilic lesz az ellenfele.

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr907344326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása