TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Jon Jones ismét a UFC-ben

2015.10.24. 15:57 td_interim

jjjones.jpg 

A szervezet tegnap este iktatta be újra volt félnehézsúlyú bajnokát

otg2_article_banner_560.jpg 

Sűrű este volt a tegnapi, a magyar srácok zágrábi hullámvasútja miatt csak most foglalkozunk a hét garantáltan legnagyobb MMA-hírével. Szóval Jon Jonest október 23-án visszafogadta a UFC, ezzel pedig hivatalosan is megnyílt az út a bunyós előtt, hogy visszatérjen az oktagonba.

Jonest a UFC idén áprilisban megfosztotta félnehézsúlyú bajnoki övétől, és határozatlan időre eltiltotta, miután a bunyós egy bérelt kocsival belerohant egy másik járműbe, melynek sofőre – egy terhes asszony – karját törte a balesetben. Jones gyalog elmenekült és egy napig bujkált a hatóságok elől, mielőtt feladta magát. Kocsijában egy raklap koton mellett marihuánát is találtak.

Az, hogy a UFC most a határozatlan idejű eltiltást egy tollvonással semmissé tette, azt jelenti, hogy Jones gyakorlatilag már ma újra verekedhetne – ez persze nem fog megtörténni, mert előtte még le kell nyomnia büntetésének maradékát: további foglalkozásokat kell tartania gyerekeknek.

A UFC újra beiktatós közleménye azt mondja, az, hogy Jones újra a szervezetben lehet, nem jog, hanem kiváltság – magyarul Bones ezek után jobban teszi, ha lábujjhegyen lépked. Persze mindannyian tudjuk, hogy ez a „rápirítás” valójában fing a szélben. Rázós ügyek egész sora – hé, köztük ez is – mutatta már meg, hogy a UFC „zeró toleranciája” a kihágások ellen csak a kicsi, névtelen bunyósokra vonatkozik. Jon Jonesnak embert kéne ölnie ahhoz, hogy végleg kidobják Dana White-ék.

Jones közleményben hálálkodik a döntésért, azt mondja, az oktagonban és azon kívül is be fogja bizonyítani, hogy bajnok, és hogy „a java még hátra van.” De lefogadjuk, jobban érdekel titeket az, hogy hogyan reagált a hírre Bones: 

Gyűlölt ellensége, a félnehézsúly jelenlegi bajnoka, Daniel Cormier polkorrekten csak annyit mondott, hogy örül, mert ez a fordulat jó a sportnak, és várja, hogy újra megmérkőzzenek Jones-szal.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr758017915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása