TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Nem megy börtönbe Jon Jones

2015.09.29. 19:11 td_interim

knd7no9qdb7l3w0ejtmo.jpg 

Bones kimondottan olcsón megúszta.

Szépen fogynak a snapbackek, de még mindig van a storeban, amire lecsaphatsz, ha hiányzik a kollekciódból. Éjfélig tart...

Posted by TDMG on Tuesday, September 29, 2015

Bejött a vádalku taktika: nem kell börtönbe mennie Jon Jonesnak.

A korábbi UFC félnehézsúlyú bajnok és pound for pound király elismerte bűnösségét közlekedési baleset helyszínének elhagyása vádjában, cserébe feltételesen szabadlábra helyezték. Jon Jones ügyét ma, helyi idő szerint reggel 8:30-kor tárgyalták az Albuquerque-i Második Bírósági Kerület Törvényszékén. Charles Brown bíró 18 hónapnyi felügyelet melletti próbára bocsátotta a harcost.

Jonesnak ez idő alatt jótékonysági munkát kell végeznie és gyerekekkel kell foglalkoznia, összesen 72 alkalommal. Amikor lejár a próbaidő, újra ítéletet hoznak az ügyben. Jonest nem ítélték el bűncselekmény vádjával, és valószínűleg nem is fogják, ha teljesíti a próbaidős követelményeket.

Jones április 26-án áthajtott a piroson, belerohant egy kocsiba, amit egy terhes nő vezetett. A nő a karját törte a balesetben, Jones futva távozott a helyszínről, majd 24 órás bujkálás után feladta magát. Kocsijában marihuánát és pipát találtak.

Jones ügyvédje a tárgyaláson azt mondta, hogy az áldozat teljesen felépült és nem szenvedett tartós sérülést. Jones bocsánatot kért az áldozattól, a bíróságtól, az ügyön dolgozó rendőröktől és a rajongóitól, akikre, azt mondta, „szégyent hozott.”

Azért vagyok itt, hogy teljes felelősséget vállaljak a tetteimért. Remélem, megadjátok nekem az esélyt arra, hogy jóvátegyem a bűneimet.

Ha a bíróság bűncselekmény elkövetése miatt elítélte volna Jonest, akár három év börtönt is kaphatott volna.

A történethez csak annyit fűznénk hozzá, hogy #FreeNickDiaz

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr567865318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása