TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Szombat este tér vissza a ketrecbe Furkó László, megmutatjuk, ki ellen (videók)

2015.10.22. 14:17 td_interim

furko_1.jpg 

Az HFC könnyűsúlyú bajnoka Németországban meccsel.

Jövő héten itt az OTG #2 és neked még nincs egyenruhád? Ne csináld, haver! Kattints a webstore-ra és öltözz illően:http://goo.gl/Oqylg8Meet you OnTheGround.#OTG2 #bjj #jiujitsu #grappling #submissiononly

Posted by TDMG on Wednesday, October 21, 2015

Csendben teltek az utóbbi hónapok Furkó Lászlónál. Több, már leszervezett meccsét is visszamondták, így az HFC 8-as veresége óta nem lépett ketrecbe. A kényszerszünet viszont szombat este végre véget ér: Furkó Regensburgba utazik, hogy részt vegyen a Young Blood Night Vol. 5: Back 2 The Roots gálán. Hogy hogyan sikerült lecsapni a mérkőzésre, arról Laci állóharc edzője, Peszlen „Rendes” Ferenc mesélt nekünk.

Alapozás elején jött a lehetőség Tánczos Gábor jóvoltából. Hosszúra nyúlt kényszerpihenő után vagyunk, és az ominózus márciusi mérkőzésünk óta önhibánkon kívül nem tudtunk ketrecbe lépni. Ezt a rozsdát szeretnénk egy gyors győzelemmel lerázni magunkról. Ellenfelünkről láttunk jó pár videót, felkészültünk belőle alaposan... ;)

Furkó ellenfele a cseh Jan Siroky lesz, a párosítást könnyűsúlyban rendezik. Siroky profi mérlege 4-3, és összeszűrte már a levet két, a hazai közönség számára is ismerős névvel. Jan második profi meccsén, tavaly márciusban attól a Martin Burkottól szenvedett vereséget, aki megnyerte az HFC 10 könnyűsúlyú négyestornáját – Siroky legutóbbi, '15 március végi mérkőzésén pedig azt a Jaroslav Jartimot verte, akit másfél hónappal később Borics Ádám kopogtatott az HFC 9 főmeccsén.

A cseh fiú profi karrierje utóbbi bunyót leszámítva teljes egészében megtekinthető a YouTube-on, így Furkóéknak valóban gazdag videoanyag állt rendelkezésükre a felkészüléshez. Csekkoljátok a meccseket ti is:

 

 

 

 

 

Furkó mellett a Young Blood Night 5-ön verekedni fog a az utóbbi idők legaktívabb hazai bunyósa, Kovács „Kami” Kálmán is. Kami hétfői, romániai veresége után utazik Németországba. Soros meccsét középsúlyban rendezik, ellenfele a 2-1-es Konstantin Ivanov lesz, akinek két profi mérkőzését találtuk meg a neten, íme: 

 

Ilyen sűrű, nemzetközi hétvégéje talán még nem is volt a magyar bunyósoknak: Furkó és Kami kalandja előtt egy nappal, az FFC 20-on mérkőzik Halmi Viktor, Borics Ádám, Turai Zoltán és Gaál Ádám, illetve egy szlovákiai rendezvényen próbára teszi magát Mózsi "Rocky" Attila is.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr538012031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása