TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Képtelen lefogyasztani az ellenfele, ezért címmeccs helyett szuperfightot vív Halmi Viktor pénteken

2015.10.21. 09:36 td_interim

 

halmi-truscek.jpg

Ivica Truscek elszámolta magát.

Két fronton támadunk egyszerre: a BRUTÁL Venum készletsöprés mellett tovább dübörög a KEGYETLEN TDMG-akció is. Ha most...

Posted by TDMG Store on Tuesday, October 20, 2015

Most már biztos, hogy nem tudja hozni a súlyt Halmi Viktor ellenfele a pénteki FFC 20-ra. Ivica Truscek 70 kilóban hívta volna ki a szervezet magyar bajnokát, de még most, egy nappal a mérlegelés előtt is 79 kilót nyom, így a bajnoki súlyhatár gyakorlatilag elérhetetlen. A horvátok kedvence ezért úgy döntött, nem nyírja ki magát, az FFC pedig úgy határozott, hogy a Halmi vs. Truscek meccset köztes, 73.5 kilós súlycsoportban rendezik, így Viktor könnyűsúlyú bajnoki öve nem lesz terítéken.

Kapcsolódó hír, hogy a Gólya pénteken élőben vetíti az FFC 20-at, így a budapesti bunyórajongók együtt drukkolhatnak Halminak, és a gálán szintén ringbe lépő Borics Ádámnak, Turai Zoltánnak és Gaál Ádámnak is. Óriási pacsi a Gólyának, ez nagyon klassz kezdeményezés – bővebb infókért kattints ide.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr118008745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása