TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: A Vaddisznó győzött, Kami és Hegedűs kikapott az RXF 20-on (videók)

2015.10.20. 19:30 td_interim

vaddiszno.jpg 

Magyarok Romániában. 

• BRUTÁL készletsöprés! 40 % kedvezmény MINDEN VENUM cuccra! •Kapaszkodjatok meg, mert ilyen a store történetében még...

Posted by TDMG Store on Monday, October 19, 2015

Nem csak Rico Verhoeven MMA-debütje miatt volt érdemes figyelni a tegnap esti RXF 20-t: három hazai bunyós is ketrecbe lépett a gálán. Turai Zoltán pontozásos győzelmet aratott, Kovács Kálmán és Hegedűs Zoltán első menetes TKO-vereséget szenvedett. A meccsekről az RXF töltött fel highlight-videókat a Facebook-profiljára. 

Few moments ago...Turay Zoltan vs Ionut Atodiresei Live on Sport.ro and www.rxflive.com

Posted by RXF on Monday, October 19, 2015

Turai Zoli melós mérkőzésen, a rá jellemző szívóssággal kerekedett Ionut Atodiresei fölé, a pontozóbírók egyhangúan látták jobbnak a magyar srácot. Muszáj megjegyezni, hogy Zoli pénteken, az FFC-ben ismét meccsel, szóval tényleg nem hiába Vaddisznó a beceneve. Kemény.

Few moments ago...Kalman Kovacs vs Sergiu Barbarosa Live on Sport.ro and www.rxflive.com

Posted by RXF on Monday, October 19, 2015

Kovács Kami másfél hete még Lengyelországban bunyózott középsúlyban, a román gálára már váltósúlyúként mért be. Az RXF-es meccs is hasonlóan alakult viszont mint az előző kirándulás: már az első menetben véget ért. Sergiu Barbăroşă elkapta Kami rúgását, rögtön földre vitte a magyart, full mountba került, ahol ground-and-pound TKO-val nyert.

Few moments ago...Zoltan Hegedus vs Ioan VranceanuLive on Sport.ro and www.rxflive.com

Posted by RXF on Monday, October 19, 2015

Hegedűs Zoli is az első menetben kapitulált. Voltak ugyan szép találatai a magyar srácnak állva, de a kotta itt is ugyanaz volt, mint Kaminál: ellenfele, Ioan Vrânceanu levitte, majd jött a full mount és a gnp-TKO.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr838006239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása