TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Street Fighter: Ruthless vs. Red King

2015.10.19. 17:28 td_interim

 

streetfight.jpg 

Igen, ez pontosan az lesz, mint aminek elsőre látszik. 

• BRUTÁL készletsöprés! 40 % kedvezmény MINDEN VENUM cuccra! •Kapaszkodjatok meg, mert ilyen a store történetében még...

Posted by TDMG Store on Monday, October 19, 2015

Robbie Lawler és Rory MacDonald UFC 189-es csatája annyira epikus, annyira kemény és annyira véres volt, hogy ha nem tudtuk volna, minden egyes csapás igazi, azt hihettük volna, paródia az egész.

Valami ilyesmi járhatott annak a jótét léleknek a fejében is, aki Street Fighter-kezelésnek vetette alá a meccs végső menetét. A túlpörgetett brutalitás most megkapta azokat a túlpörgetett hangeffekteket, amiket még nyáron teljesen elnyomott a közönség őrjöngése – íme, itt van a Ruthless vs. Red King végkifejlete: 

UFC Fighter from Paul Holub on Vimeo.

Így, elidegenítve, három lépés távolságból már kicsit barátságosabb ez a vérvulkán, de ha akkoriban ilyen jelenetek mentek volna a Street Fighterben, ma biztosan más ember lennék. Egy kérdésem lenne csak: akkor már miért nem a Mortal Kombat-hacukát kapta meg a meccs?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr917990629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása