TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Pride Fighting Decade dokumentumfilm, avagy 8 éve halott a Pride Fc

2015.10.18. 18:04 td_axl

 pride-fc.jpg

2007 októberében valami véget ért, valami, amit az MMA alapjainak tekintettünk. A Pride Fc 10 évet élt meg, sokan a hőskornak tekintik, nem csupán a mindent megszépítő múlt miatt. 

 

A legfurcsább az, hogy időközben felnőtt már egy generáció, akiknek mesélni kell erről, mert nem értik. Mondjuk a 10 évvel ezelőtti Fedor vs Cro Cop párosításról, melyre a nehézsúlyú MMA legkeményebb párosításaként emlékezünk vissza, vagy Wanderlei mészárlásaira, egészen az önfeláldozó, közönséget maradéktalanul kiszolgáló háborúkra. Legendás meccseken legendák születtek Japánban, olykor pedig érdemes visszarévedni azokra az időkre, mikor nem Rousey, vagy McGregor hype kellett az egyestés tornák népszerűségéhez. Más idők voltak, de én is elfogult vagyok ennek értékelésében és megítélésében. Viszont a Pride Fighting Decade dokumentumfilm esszenciális ebben a témában, amit a ZUFFA kitartóan írt a netről, hogy csak Fight Pass előfizetéssel nézhessen meg a nép. Sokan kértétek tőlem, most sikerült fellelni az internet keleti bugyraiban, támasszuk fel a Pride Fc legszebb pillanatait pár percre. Alább jön két részletben a videó, némi reklámmal, amit türelmesen kell végignézni. 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr87987861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása