TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Fényes Zsolti Franciaországba megy portyázni

2015.09.10. 16:26 td_axl

fenyes.jpg

Fényes Zsoltit az egyik legtökösebb magyar MMA-s arcnak tartom, aki nem riad vissza egy késői beugrós francia kalandtól sem.

 

Aki Magyarországon kicsit ismerős az MMA vizein, akkor Fényes Zsolti (Cutler Fight Club) nevét nem csupán hallotta már, hanem elismerő bólogatások közepette nézhet vissza youtube-on pár meccset tőle. Az egyik legemlékezetesebb megmozdulása tavaly a siófoki HFC gálán volt, mikor is brutálisan kiütötte Róma Ádámot. Zsolti maga is élete kiütésének nevezte azt a megmozdulást, majd pedig idén márciusban folytatta HFC menetelését. Az évadnyitó gálán ugyanis a -65 kilós tornán indulva egy este mattolta Sarayut Somchait és a Vaddisznót, Turai Zoltánt, ezzel pedig egy nagy lépést tett a szervezet bajnoki kihívói státusza felé. 

Fényes Zsolti keményen kicsapja Róma Ádámot

Év közben aztán Zsolti külföldön meccselt párszor, egy kézsérülés miatt pihennie kellett kicsit, aztán ma jött a hír, hogy a World Warriors Fighting Championship által Párizsba szervezett szeptember 19-i gálára meghívót kapott a debreceni harcos. Két hete keresték meg a szervezők Tánczos Gábort, a HFC igazgatóját, aki Fényest ajánlotta nekik. Zsolti, aki mint mindig, edzésben volt, így bátran igent mondott egy Teddy Violet elleni bunyóra. Violet 9-1 rekordja elég impozáns, egyedüli vereségét a BAMMA mély vizében szenvedte el. A Cage Encounter 4 fantázianevű rendezvény érdekessége, hogy a main card tele van ex Bellator arcokkal, köztük Christian M'Pumbu is megtalálható, aki ellen Végh 'Pumukli' Attila annak idején megszerezte Bellator félnehézsúlyú címét. Szóval Zsolti, kemény buliba indulsz Párizsba, de mi itthonról szurkolunk, aki pedig Párizsban, vagy környékén lakik, menjek ki a helyszínre szurkolni! WAAR Zsolti!

TDMG SUMMER END SALE • MINDEN TRIKÓ 2990FTBár a nyárnak lassan vége, azért mi most jó kedvre derítünk. Minden női és férfi atléta most csak 2990Ft ameddig a készlet tart.http://goo.gl/HAZtt5

Posted by TDMG on 2015. szeptember 4.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr97774872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása