TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

ATT selejtező után: Az est KO-ját értékeli Fényes Zsolt és Róma Ádám

2014.08.17. 20:51 td_axl

fenyes_roma.jpg

Két héttel a siófoki American Top Team selejtezőt követően, melyet a Magyar Prémium MMA Liga szervezésében láthattunk a Scitec Nutrition támogatásával, a legemlékezetesebb bunyót kétségtelenül a Fényes Zsolt (Cutler Fight Club) vs Róma Ádám (Bárdosi Küzdősport Akadémia) párosítás hozta. A debreceni Fényes korábban a Pitbullok csapatát erősítve Magyarország legkeményebb harcosai közé tartozik, külföldi rendezvényeket is megjárva kellő tapasztalattal érkezett a küzdelemre. Róma Ádám Bárdosi Sándor növendékeként márciusban a MPL 2014-es szenzonjának startjakor meglepve az előzetes esélylatolgatókat súlyában végső sikert ért el. Minden adott volt hát egy izgalmas küzdelemre. Ezt hozták is a srácok, zárt fedezék mögül óvatos, a legkisebb hibára, kinyílásra hajtó taktikával üldözték egymást, melyet Róma bírt kevésbé, egy kemény KO-val találta magát a küzdőtér padlóján. De hogy emlékeznek vissza az érintettek a történtekre?

fenyes_roma_1.gif

"A felkészülés maga szerintem (és a csapat szerint sem) ment rosszul, az edzésmunkával sem volt gond, sajnos maga roma.jpga meccshét a kelleténél mozgalmasabbra sikerült, így a meglévő hibáim, amiken már korábban is dolgoztunk edzésen, kijöttek a meccsen is. A kiütés új élmény volt számomra, bár szívem szerint nem élném meg többször. Szerencsére minden rendben egyébként, már aznap este rendbe jöttem az orvosok szerint is, nem volt szükség a kórházban éjszakázásra. Az edzőtáborral kapcsolatos esélyeimről nem tudok semmit, bár nem nyertem így valószínűleg nincs is miről tudnom, bár ha mégis van/lesz rá esélyem, és a körülmények is lehetővé teszik, akkor még mindig élnék vele. A novemberi Prémium Liga döntőéjig már többet nem tervezünk meccselni, nem is biztos, hogy feltétlenül egészséges lenne most. Elsősorban ez a meccs az amire koncentrálok, de természetesen egy visszavágótól sem tartózkodnék a nem túl távoli jövőben." mondta Róma Ádám.

"Körülbelül egy hónappal szóltak a Róma Ádám elleni mérkőzés lehetőségéről. A felkészülés rendben ment. nem volt sérülésfenyes.jpg. A megbeszélt taktika az volt, hogy állva kell győzni. Nagyon jól rá tudtam hangolódni. Én irányítottam végig. Volt két kísérlete, hogy levigyen, de sikerült állva maradni. A KO életem egyik legjobbja volt. Nem beszéltem vele azóta, de szeretnék. Nem nagyon tudok semmit, azt se, hogy lesz-e folytatás. A terv az, hogy minél több meccsem legyen, most elvileg lesz Romániában, de meg nem tudok részleteket." mondta Fényes Zsolt.

Fényes Zsolt a Cutler Fight Club bemutatása apropóján mesélt röviden eddigi pályafutásáról, az alábbi videóban tekinthetitek ezt meg. 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr56609997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása